Tak ja taky neco:
plotna na nosic, dekl pod sedadlo misto toho plastoveho, zesileni kufru, drzak na lahev a stolecek, abych si mel vecer kam polozit pivo.
Vsechno je to vyrezane vodnim paprskem.
Bracha mi zbastlil samolepku, ale jako predlohu mel GS1200*pissed*
paulik78 přiložený následující obrázek:
paulik78 napsal:
Tak ja taky neco:
plotna na nosic, dekl pod sedadlo misto toho plastoveho, zesileni kufru, drzak na lahev a stolecek, abych si mel vecer kam polozit pivo.
paulik78 napsal:
Tak ja taky neco:
a nešla by ta plotna vyřezat ještě jednou?
Asi jo. Nebo ti muzu poslat vykres a nech si to fiknout nekde u tebe v okoli. Ja to nerezal sam, nechal jsem si to udelat a pak jsem si to jen ohnul.
paulik78 napsal:
Tak ja taky neco:
a nešla by ta plotna vyřezat ještě jednou?
Asi jo. Nebo ti muzu poslat vykres a nech si to fiknout nekde u tebe v okoli. Ja to nerezal sam, nechal jsem si to udelat a pak jsem si to jen
ohnul.
byl bych vděčnej i za ten výkres. mar.fal@seznam.cz
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Jo zasuvku mám u spínací skřínky, vychází to že kabel jde mezi budíkama. Kokpit se klepe protože je na silenblokách. Je to zkouška co to bude dělat uvidíme. Stálo to jen dvě hodiny práce. 2500,- se mi za to opravdu nechtělo dávat.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Stálo to jen dvě hodiny práce. 2500,- se mi za to opravdu nechtělo dávat.
Šikovnost se cení ( ani si nepamatuju, že za to někdo chtěl 2500, to je mazec ), hned má člověk dobrej pocit, že ušetřil penízky.
Upravil stepan dne 29.10.2010 14:13
ACHOJ, také jsem si něco zbastlil, třeba ochranu válců, od renomované firmy W za 4.000,- Kč, naklady na svůj výtvor jsem nepočítal, asi tak 500,-Kč?
Kubass přiložený následující obrázek:
druhá strana byla horší, sehnal jsem starší kufry, oba o stejném objemu, a chtel jsem je mít co nejužší, vešel jsem se do šířky řidítek
Přední přídavná světla, origo od TT jsou 2 x 3.500,-, nebo tak nějak, sice vypadají lépe jak ty moje, ale mně to celkem bavilo.
[48.18Kb]
Upravil Kubass dne 05.11.2010 13:31
Kubass
lako napsal:
Tak sem nechal udělat novy padáky...
Eště příjde opiskovat.
Tak tohle ti při bouračce zrasí kolena tak že už ti je nedaj dohromady
Jinak bacha jestli jezdíš do terénu, tak si vyzkoušej nějakou krizovku kdy máš nohu připravenou vepředu a nahni si na ní motorku
Mluvím ze zkušenosti a díky bohu že nic takového na moto nemám Jinak už bych asi jezdil na vozejku