Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s botama BMW Venture Grip? Pojedu si je vyzkoušet, ale ať nemarním čas.. Zkoušel jsem jezdit v v krosových Gaerne, jsem na ně zvyklej, ale asi bych v nich nikam nedošel a taky bych si musel upravit polohu řadičky. Témata bot na GS jsem si prošel, tady mě láká, že je to kůže, mají přezky a na obrázku se mi docela líbí. Ale nerad bych volil pohodlí na úkor bezpečnosti. Nevíte, kdo to pro BMW dělá a co je to vlastně ta jejich "klimatická membrána" - GoreTex? https://bmwmotorr...nture-grip
pivi napsal:
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s botama BMW Venture Grip? Pojedu si je vyzkoušet, ale ať nemarním čas.. Zkoušel jsem jezdit v v krosových Gaerne, jsem na ně zvyklej, ale asi bych v nich nikam nedošel a taky bych si musel upravit polohu řadičky. Témata bot na GS jsem si prošel, tady mě láká, že je to kůže, mají přezky a na obrázku se mi docela líbí. Ale nerad bych volil pohodlí na úkor bezpečnosti. Nevíte, kdo to pro BMW dělá a co je to vlastně ta jejich "klimatická membrána" - GoreTex? https://bmwmotorr...nture-grip
měl jsem je, jezdím taky v Gaerne, SG12, na offroad bych asi jiný boty nebral. Na chození je vždycky jednodušší mít v top-casu navíc tenisky.
Jinak zkus Toucany od Alpinestaru, ty jsou daleko masivnější.
Ale stejně nechápu, proč někdo neudělá do plasťáků membránu...
pod trvalým dohledem
Tak jsem si ty Venture Grip minulý týden během garančky v Renocaru zkoušel. Boty pěkný, ale jako hodně jiných mi jsou dost úzký. Už jsem vyzkoušel dost typů a až teď se zadařilo - SIDI Adventure GTX 2. Sedí mi dokonce líp než Toucany, ty už mi přišly dost měkký. Tohle bylo akorát. A dověděl jsem se zajímavou věc od prodejce v pražským Bonmotu (sympaťák, dovedl dobře poradit) - černý provedení těch SIDI je ze syntetický kůže, šedý a hnědý z hověziny. Takže už jen proto jsem si vzal hnědý.
Já jsem měl BMW Venture grip půjčený, když jsem dělal autoškolu, ať nejezdím v keckách, ale když jsem si pak kupoval nový věci na motorku, tak jsem je nebral, protože se mi vzhledově nelíbí. Nakonec jelikož mám širokou nohu, tak jsem vzal Alpinestar Toucan a jsem maximálně spokojen.