Ahojte .Mam gsko 800 a chcem si servisovat sam.Vymazanie servisneho intervalu dokazu ktore diagnostiky?Prepojovaci kabel mam ale neviem si vybrat nieco za par korun.Aplikacie ako motoscan a k tomu zariadenia poznam.Ide mi o funkcnu obd 2 jednotku ktora dokaze vymazat servisny interval a nemusim dalej platit za programy licensie atd.mate nejake skusenosti so zariadeniami z aliku?popripade aky program pouzivate?Viem ze tu je o diagnostikach popisane vela ale nenasiel som nic o dalsich moznostiach.LAcnejsich rieseniach atd. Dakujem.
OndraCB napsal:
Licence motoscanu je doživotní. Levnější řešení asi nenajdeš.
Ano to mi je jasne.Ale ide mi aj o obd jednotku ako UniCarScan a OBDLink .Su dost drahe. ktore cinske jednotky mate odskusane a funguju podobne.Ide mi hlavne o reset intervalu.
OndraCB napsal:
Ano to mi je jasne.Ale ide mi aj o obd jednotku ako UniCarScan a OBDLink .Su dost drahe. ktore cinske jednotky mate odskusane a funguju podobne.Ide mi hlavne o reset intervalu.
OBD jednotku i s kabelem jsem si objednal na Aliexpresu (takovou tu zelenou)za zlomek ceny za kterou to prodávají zloději tady kteří to mají taky z Ali jen se namastí o nějakých 200% marže -funguje s Motoscan v pohodě ale jde to koupit i na shopu Motoscan de a cena není tak hrozná navíc 100% jistota spolupráce s aplikací
Upravil kim dne 06.04.2024 22:02
OndraCB napsal:
Mám odzkoušené, že levné čínské čtou, ale nezapisují. Vyčtou chyby ale nezapíší servisní interval, neudělají kalibraci, nezapíší RDC čidla, ... Mám od nich UniCarScan UCSI-2000 a byl levnější než Ultimate licence.
OndraCB napsal:
UniCarScan BT za 49,00 € je dost drahé???
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
OndraCB napsal:
OndraCB napsal:
OBD jednotku i s kabelem jsem si objednal na Aliexpresu (takovou tu zelenou)za zlomek ceny za kterou to prodávají zloději tady kteří to mají taky z Ali jen se namastí o nějakých 200% marže -funguje s Motoscan v pohodě ale jde to koupit i na shopu Motoscan de a cena není tak hrozná navíc 100% jistota spolupráce s aplikací