Kubrt napsal:
Předběžně ruším účast na srazu. V pátek 9°C a v sobotu 5°C a sněžení mě úplně neláká
Vzpomeň si na sraz u Stalingradu kde borci jedli snich a spali na snihu a bude ti teplejc ty princezno.
Čest jim všem
Leč ja nemusím, narozdíl od nich
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
1) počasí se se.re, ale rušit to nebudu. Ani nemůžu, záloha je zaplacená.
Kdyby bylo fakt tak zle, že se někomu nebude chtít na motorce, tak doražte klidně
autem. Na pokec a pivko to nemá vliv
2) Orienťák je připravenej a autem se dá jet taky úplně v pohodě
Kdo chce jet, tak si vemte něco na psaní a mapu, podle které se dá jet orienťák (takže ne autoatlas Evropy jako má Bohumil ) a se kterou umíte zacházet.
Je to 250km a 14 úkolů.
3) pivo bude Bernard 11°
Sklo je v baru a kuchyni, takže to vozit nemusíte.
4) asi už je i jasné, že areál celý nezabereme, takže kdo byl tak vstřícný a obětoval se, že vzal celou chatku sám pro sebe, klidně se může "srazit" s dalším obětavcem a ušetřit tak. Každopádně díky a vážím si toho!
Domluvte se klidně tady, po telefonu nebo až na místě, je to jedno.
Klíče mít budu... i nějaké navíc, takže kdo chce i přes to pro pohodlí zůstat sám, není to problém. Chatek je tam dost.
Seznam je v prvním příspěvku, tak si můžete vyhlédnout spolubydlícího
5) vzhledem k počasí mě byla navrhnutá možnost pronájmu jídelny i přes to, že nemáme celý areál a dokonce za lepší cenu, tak jsem to bez váhání vzal.
Dělá to navíc cca 100Kč/os., takže přihodíme kilo a máme spoustu prostoru navíc, kde se dá zatopit a můžeme vegetovat tam a ne venku v pergole.
K tomu je i kuchyň, kde se dá vařit na plynu.
6) Zásoby nějaké dovezu, ale kdo chce něco extra, tak si to vemte a nebo včas (teď) objednejte u mě.
Např. čí žena nepije pivo atd.
Já beru pivo, špekáčky, pečivo, párky a vejce na snídani, čaj.
Nealko vezmu jen něco málo, jinak každý svoje.
Voda tam je a nemám představu, co kdo pije.
Presovač na kafe tam není, takže vezmu mletou kávu a buď si uděláte lógr nebo vezmu
mokka konvičku na 300ml a prostřídáme se.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mozna ani nebudu moct dorazit autem (moje auto nesmi jezdit v mokru)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To čumíš, co? Měsíc je vedro jak v létě a teď na víkend sra.čky... to umím jen já
Mr GS napsal:
To čumíš, co? Měsíc je vedro jak v létě a teď na víkend sra.čky... to umím jen já
jestli nam kvuli Tobe zmrznou na dedine kytky... udam Te mistnim
17 cm
Mr GS napsal:
....... Kdyby bylo fakt tak zle, že se někomu nebude chtít na motorce, tak doražte klidně autem. Na pokec a pivko to nemá vliv .....
... jako že se může najednou třeba i ledničkou?
Kde vidíš napsáno, že se může sledničkou?
Auto je dopravní prostředek pro normální lidi.
I když neradi, tak se vzhledem k počasí a našemu zdravotnímu stavu musíme odhlásit z akce.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Vjetrnik napsal:
... co v mokru, počkej až bude sněžit a prosolí Ti silnice ...
...coz hrozi...
17 cm
Janko + Zuzka se s omluvou kvůli počasí vzdávají účasti.
Já sám jsem na vážkách a pořád se to ve mě pere. Jedu v autě, sluníčko svítí, říkám si pohoda, pojedu. Ale pak zastavím, vylezu z auta, zima jak v ruským filmu a říkám si, jestli to mám zapotřebí...
Za sebe se rozhodnu zítra, ráno je moudřejší večera.
BMW GS = stroj na radost
Zítra a o víkendu má být zima normálně. Ale vy pánové, vy jedete na českou sibiř. Vzhledem k pooperačnímu stavu se podívám jen na kukendu, buď zítra nebo o víkendu. Ale pokusím se na mahyně. :-)
Neexistuje špatné počasí!
To počasí je fakt bída... Vyměkl sem a mašinu sem dneska zavrhnul, když sem se podíval na počasí tam u vás. Takže vyhrabu zimní bundu a v pátek k večeru přijedeme autem. Někdo to pivo musí vypit
Zdravím, to počasí teda vyšlo opravdu na nic tento víkend.. my se rozhodneme (4ks od Slavkova u Brna) až v sobotu ráno, dle aktuálních podmínek. Ale doufám, že to aspoň trochu dovolí dojet na mašině. Autem bychom se asi nezúčastnili...
Když nenajdu cestu, udělám si vlastní...
Já se též omlouvám, ale nejen kvůli počasí a volnu batohu na zadní sedačce. Potkala mě trocha smůly s novýma předníma kotoučema, které reklamuji, neboť se na tom už v podstatě nedalo jezdit, resp. brzdit.... Vše rozebráno a doufám, že eshop dodrží co slíbil a do dvou týdnů zase vyrazím.
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil