Tak co, dorazíte někdo do Týnc na všestavbový slet? Počet registrovaných účastníků se blíží ke stovce a protože amatéři dělají často hezčí, nápaditější a s více vychytávkami, než profesionální konfekce, bude se na co koukat!
Co si myslíte o téhle novodobé renovaci a přestavbě T2? Zvenku vypadá celkem dobově...
Ivan přiložený následující obrázek:
Ale uvnitř se skrývá moderní obytná vestavba. Není to sice moc veteránské, ale v tomhle případě mi to nevadí - líbí se mi to.
Skvělý nápad - koupelna v úzké skříni mi přijde až revoluční nápad. Nemám podrobnější fotky, jestli se tam skrývá i WC, sprcha je tam určitě, předpokládám, že stěny sprcháče vzniknou z otevřených dveří skříně nebo tak nějak.
To se mi líbí a musím to zanést do projektu mého ideálního obytného auta, které nejspíš nikdy nevznikne...:-). A protože existují i sklopná umyvadla, může být taková koupelnová skříň fakt úzká, jen na rozměr chemického WC, což je v našem případě zhruba 40 cm, zbylý prostor, stejně jako u sprcháče, vznikne otevřením dveří. GENIÁLNÍ!!!
Podle mě je to degradace takového auta....do OFFu už to není a plnohodnotná obytka taky ne. viděl jsem, to v Dusseldorfu,cena skoro milion,takže za to máš krásnou obytku ....a to Amaroka mám...
Upravil progranit dne 04.10.2016 14:33
Nevím, co si představit pod degradací, pod tou si představuji, když si třeba špičkový virtuos, co se dal na chlast, přivydělává pouličním hraním. Tohle Amaroka nijak neshazuje, naopak, naopak rozšiřuje možnosti. Za ty peníze se dá asi koupit i jiné obytné auto, ale i tohle může někoho oslovit - 4x4 to je stále, i když třeba jen na nezpěvněné cesty (i taková obytná auta jsou, možná většina, kromě těch vyloženě expedičních). Můj šálek kávy to není, ale zaujalo mne to a zákazníky si najde.
A ještě jedna vestavba mne zaujala, odněkud z Anglie. Tentokrát amatérská, majitel to chtěl udělat levně (což je vidět i na "markýze", pro 2 lidi, ale nechtěl použít prkénka z kůlny a skříňky, které zbyly, když doma měnil nábytek. Výsledek ala chalupa má i příjemnou atmosféru.
Líbí se mi stolek mezi otočnými sedačkami, pro 2 lidi to stačí a v autě nezabírá místo další sezení. Proč se dělat se zatemněním všech oken, když lze na noc zatáhnout závěs. Atd., prostě jednoduchý, amatérský, ale podle mne vůbec ne špatný přístup.
Kuchyňská linka (jak napsal Cyril, "Ikea v anglickém autě" je dlouhá, úložných prostorů dost (a dalo by se jich udělat ještě mnohem víc) a na podlaze dost místa, aby se dva lidi vyhnuli nebo převlékli.
A kdyby na to přišlo, i koupelna by se vešla...:-).
... presne, ... a mam chalupu tam kde sa da autom dostat.
Majitel ma zrejme rad drevo - prirodne materialy, ked i "stojky" na markyze su drevenne. Proste zadne profily a hliniky a mdf dosky ... ale pekne z dreva.
Robit drevene obklady do auta mi pride gýčové ale totok je vkusne a mne okulahodiace
... ta drevenna podlaha a nad nou ten lavór to je pecka proste Chalupa Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Zdravím, myslíte,že má smysl zabývat se tímhle. www.tipcars.com/v...otogallery? Zdá se mi, že cena oproti mobile.de je dosti nízko. Samozřejmě, že to není plnohodnotný obytňák, ale mohl by mi vyhovovat.