MoonCZ napsal:
Ahoj všem. Můj první příspěvek je spíš žádost. Letos jsem se po 7mi letech v jedné stopě dostal k rozhodnutí splnit si sen a pořídit místo Hondy Transalp BMW R 1150 GS. Doma už to prošlo tak teď už jen vybrat tu pravou. No a ta prosba. Je tu někdo z okolí Teplic ( severní Čechy), kdo má 1150 GS a podělil by se o zkušenosti. Díky Moon
Tak to vítej v klubu. Prosímtě určitě se tu někdo najde kdo ti pomuže ale tady v tom vlákně to během 10 minut zapadne . dej si dotaz do vlákna o 1150
... servis a diagnostika BMW Motorrad
MoonCZ napsal:
Ahoj všem. Můj první příspěvek je spíš žádost. Letos jsem se po 7mi letech v jedné stopě dostal k rozhodnutí splnit si sen a pořídit místo Hondy Transalp BMW R 1150 GS. Doma už to prošlo tak teď už jen vybrat tu pravou. No a ta prosba. Je tu někdo z okolí Teplic ( severní Čechy), kdo má 1150 GS a podělil by se o zkušenosti. Díky Moon
Tak to vítej v klubu. Prosímtě určitě se tu někdo najde kdo ti pomuže ale tady v tom vlákně to během 10 minut zapadne . dej si dotaz do vlákna o 1150
Ahoj všichni sem tu novej tak se předem omlouvam jestli neco zk...
nechci zakládat nové vlákno kvůli takové prkotině ,Na zadním tlumiči
dole je šroubek na nastavení tuhosti tlumiče ,ale naproti tomuto
šroubku (druhá strana) je další šroub a ten mam povolenej.pls
poradte. F650GS Dakar diky a sr. za zdržení.
Zdar Jene,založil si vlákno v "650" ... Tady to hned zapadne... Tohle je plevelvlákno...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jen napsal:
Ahoj všichni sem tu novej tak se předem omlouvam jestli neco zk...
nechci zakládat nové vlákno kvůli takové prkotině ,Na zadním tlumiči
dole je šroubek na nastavení tuhosti tlumiče ,ale naproti tomuto
šroubku (druhá strana) je další šroub a ten mam povolenej.pls
poradte. F650GS Dakar diky a sr. za zdržení.
Jeden je roztukanej aby nešel povolit -a z druhý strany je ten štelovací. Pokud se točí ten roztukanej tak tě s největší pravděpodobností repase nemine. Já stim taky kroutil a pak to přestalo uplně tlumit. Roztukaný je to aby se na to nehrabalo
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jen napsal:
diky za odpověd ,ale co ted s tim .mam to lehce roztuknou na tom miste kde to je ted ? zatim to tlumí dobře zdá se mi
Nějak to posichruj a hlavně už na ten šroub nešahej Pochopil jsem to tak že ten zaaretovanej šroubek má na konci vnitřní konus a ten z druhý strany má vnejší konus ,zasouváním nebo oddalováním toho vnejšího konusu se pak reguluje průtok oleje.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.