Ahoj schreku, jestli máš ještě volný 3 místa napiš si tedy prosím mně a dva Kroměřížáky - (1x1100 + 2x1150GSA), přijedem určo v pátek ale zdržíme se "jen" do soboty tak pokud je to problém a nechceš si blokovat jedním večerem počet volných míst pochopím to, stejně tak je to i se spaním - pokud bude volno přespíme v chatě, jinak ale klidně ve stanu, víš co, jen ať ti zbytečně nepřiděláváme starosti, díky a měj se Tomáš+2.
Ahoj lidicky, tak jsem z dovolene doma a chtel jsem se venovat plne chystani sleziny, ale holt do toho zasahlo umrti v rodine, tak jen bych poprosil schovivavost zda vse neprobehne na 100% jak jste byly kazdorocne zvykli.
Slezina bude o to se nebojte, jen ted musim zaridit spousty jinych veci.
Hlavne at vyjde pocasi. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ahoj lidicky, tak jsem z dovolene doma a chtel jsem se venovat plne chystani sleziny, ale holt do toho zasahlo umrti v rodine, tak jen bych poprosil schovivavost zda vse neprobehne na 100% jak jste byly kazdorocne zvykli.
Slezina bude o to se nebojte, jen ted musim zaridit spousty jinych veci.
Hlavne at vyjde pocasi.
Neřeš, hlavně že bude kde složit hlavu. Chtěl jsem dojet dřív, ale budu stíhat asi až v pátek za tmy. Jo a VeGa nedojede. Má toho až nad hlavu
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj, jsem tady nový. Mám GS 800 rok starou. Rád bych se zastavil na čumendu a pokecal. Bydlím 20 km od Šternberka, kde se akce koná. Dejte vědět jestli to je možné a který den je nejlepší, třeba pátek?
Nazdar jasny, ze je mozny dojet na cumendu, ktery den je lepsi to je dost ruzne, jelikoz kazdy den je jiny, takze nejlepsi je byt pres noc, nejvic se toho deje v SO, ale zas v PA bude vecer asi promitani, zelezi kdy kluci dojedou.
Info k aci najdes zde : http://schrek.kva...Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj, máš tam ještě volné místo pod střechou na karimatku? Přijel bych vám z pátku na sobotu zvýšit věkový průměr. Jsem nenáročný, už nežeru maso a nepiju
https://www.zonerama.com/rop1
Jasny vpohode misto je, kdyby si rekl driv mohl jsem ti stejne jak Kaneckovi zajistit Robi maso.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj Hoši, jen se ptám, kdo jedete z Prahy, rád bych se přidal, abych nemusel sám. Mohu vyrazit kdykoli v pátek, ale nejsem střelec. Takže raději dříve.
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
Bawoor napsal:
Ahoj Hoši, jen se ptám, kdo jedete z Prahy, rád bych se přidal, abych nemusel sám. Mohu vyrazit kdykoli v pátek, ale nejsem střelec. Takže raději dříve.
Jedu v patek z Prahy. Pravdepodobne kolem obeda.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
POZOR POZOR - kdo bude prijizdet v SO dopoledne a chce byt pritomen i na dopolednin programu tak bud dorazit na chalupu nejpozdeji v 9:55 nebo v 10:30 byt na techto souradnicich 49.6277339N, 17.4044792E POZOR POZORNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček