Nemáte někdo zkušenost s výměnou nádrže z Adventure na normální GS? Všechno mi pasuje dobře až nato čerpadlo co je na pravé straně. Nevím jestli tam musí být nějaké jiné, nebo jestli stačí nějak upravit to co mam. Možná by mi stačil, kdybyste měl někdo, obrázek toho čerpadla z adventura. Já ho nemůžu nikde najít, v REPROMU neni, nebo jsem slepej a v REALOEM jsou namalovaný na obě motorky stejně.
zkušenost s výměnou nemám, uvažoval jsem o ni, ale bude to asi něco stát.
Všechny potřebné údaje a i návod nalezneš tady: http://www.r1200g...rsion.html
Budu rád, když sem pak hodíš zprávu, jak si dopadl a na kolik tě výměna přišla. Zvyklý z 650ky na 18l nádrž při spotřebě tak 3,5l to je teď na 12GS dost omezující - myslet na čerpací stanice, a nějaké přídavné kanystry to neřeší...
Díky za pěkný návod, ale to co jsem potřeboval nejvíc tam neni. To přídavný čerpadlo tam je vyfocený z GS. Já bych potřeboval fotku toho čerpadla z GSA, abych věděl jestli to moje půjde předělat , nebo jestli mám objednat rovnou nový. Jinak cena kdyby si kupoval nový věci, tak by tě to vyšlo tak na 30000Kč. Já se snažim všechno nakoupit na ebay, tak mě to vyjde asi do 10000Kč.