caute, mam prosbu:
- nejak se nam delsi dobu nedari naparovat SRL2 a IP TOUR
- nemate nekdo zkusenost jak na to ?
- prekvapive (i kdyz to je otazka) se sparuji s kolegou s nejakym cinskym noname, respektive on se mnou, ale tour je problem ...
- samozrejme vsechno zaktualizovano a parovai pres "anycom..." z obou stran
Já jsem Tour spároval s nějkou čínou přes párován na předchozí verzi Inetrphone. Tak zkus i to. Pokud si dobře vybavuji, umí Tour párovat autoamticky na Tour, předchozí verzi Interphone a anycom.
mám SRL2 spárovanou s kamarádem na IP TOUR a vše bez problému funguje už druhým rokem. Koukni do manuálů a páruj každý interkom s tím druhým dle návodu pro “universal bluetooth”
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
nejsem si jist co myslis tim "universal BT" ..... ale jako universal intercom paring to nefunguje
takze zbyva neco z toho podle obrazku a moc jsme tedy nepochodil ...
vzpomel bys si pres jakou proceduru jsi to delal ?
xylem přiložený následující obrázek:
dnes 800km couracka po AT passech a v ramci jedne pauzy opet hrani si s parovanim IP a Seny a mam postreh:
IP tour ani prd
IP avant uplne v pohode, na prvni dobrou....
a máš v SRL a IP poslední verzi FW? Zkus to zkontrolovat, v minulosti mi to téměř vždy vyřešila aktualizace FW. Připojoval jsem k IP několikrát různé origo intercomy jako Nolan, Xlite, SRL Shoei a po aktualizaci bylo po problémech. Jen to občas chtělo po aktualizaci resetovat celý intercom a zkusit je spárovat dokud jsou čisté a nespárováné k jiným interkomům, BT telefonům apod. a pak už vše fungovalo. Následné spárování k telefonům, navigacím a interkomům stejného výrobce pak už probíhalo bez problémů.
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
xylem napsal:
caute, mam prosbu:
- nejak se nam delsi dobu nedari naparovat SRL2 a IP TOUR
- nemate nekdo zkusenost jak na to ?
- prekvapive (i kdyz to je otazka) se sparuji s kolegou s nejakym cinskym noname, respektive on se mnou, ale tour je problem ...
- samozrejme vsechno zaktualizovano a parovai pres "anycom..." z obou stran
diky moc za pomoc
Měl jsem Senu LRP3. Kamarád Interphone Avant. Pokaždý byl problém s propojením již spárovaných interkomů. Nejvíce pomohlo, pokud jsme se vypli, první zapínal Avant, pak teprve já Senu, počkat po přihlášení mýho telefonu a pak mačkat párovací ltačítko. To se občas chytly bez opakovanýho párování. Pokud jsme se museli opětovně párovat, vždycky to byl porod.
Pak si kamarád koupil Helmu Schuberthku už s předinstalovanou Senou a párování byl sice menší, ale opět problém. Nakonec jsme se spárovali přes univerzál. Takže spolehlivě nepáruje ani Sena se Senou.
Koupil jsem Interphone Tour twin pack po netu v Itálii za 8000,- včetně dopravy. Měl jsem to doma za 3 dny a přestal jsem cokoliv řešit. Včetně neustálýho dobíjení.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...