shrek> co jsem se bavil s Radou na Radarce, tak říkal, že směs bude jiná. teda pokud jsem ho pochopil dobře. Takže ty nájezdy asi už nee. Leda jak píše Bohumil...
Rudo dneska jsem prosel katalog a Mitas nedela kloudnou kombinaci pneumatik silnicnich v rozmeru 90/90/18 a 120/80/17 nebo se pletu ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Rudo dneska jsem prosel katalog a Mitas nedela kloudnou kombinaci pneumatik silnicnich v rozmeru 90/90/18 a 120/80/17 nebo se pletu ?
Předek MC7, zadek je větší problém. Není tam uvedena nějaká alternativa v zadním rozměru?
Upravil joe dne 16.10.2020 16:21
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
jo MC7 me napadla ale prave alternativa na zadek neni asi budu resit s importerem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj,
takhle u mě na r1150gs vypadá E07 Plus po cca. 16-17tis km. Projeto Maroko, Korsika a kolem komína. Motorka vždy naložená, cestovní tempo do 120kmh. Tlaky po celou dobu monitorovány TPMS jednotkou.
ludas napsal:
Ahoj,
takhle u mě na r1150gs vypadá E07 Plus po cca. 16-17tis km. Projeto Maroko, Korsika a kolem komína. Motorka vždy naložená, cestovní tempo do 120kmh. Tlaky po celou dobu monitorovány TPMS jednotkou.
Za mě spokojenost.
Hezký víkend, kluci.
ludas
Ahoj,
Za mě spokojenost.
Hezký víkend, kluci.
Tak, já mám ojety tři sady Mitas 07 plus a zadek mě nikdy nedal vic jak 10tis. Mám 1150 GS, většina km plně nalozeny. Kromě stáleho uniku předni pneu za mě taky spokojenost.
Upravil rohlik727 dne 17.10.2020 14:41
jo ono ten rozmer je dost nahouby a jedine co sme nasel je Michelin a to nechci Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak díky navýšení cen u energií se opět ceny pneumatik a duší šplhají směrem nahoru a to rovnou o 6 %. Myslím, že to nebude pro letošní rok poslední zdražení.
Tak jak už je všeobecně známo, výroba mitasek v ČR pomalu končí a přesouvá se do Indie. Předpokládá se, že zásobování skladů ve Zlíně bude větší problém než je v současnosti. Pokud přemýšlíte v příštím roce o nákupu pneumatik této značky, tak doporučuji nakoupit ještě letos pod stromeček.
ludas napsal:
Ahoj,
Za mě spokojenost.
Hezký víkend, kluci.
ludas
Hele a co ty trhance ve spodku figur? To jsi to orval někde na šutrech a nebo to popraskalo?
Já to měl na tourancce (ke konci vzorku), že jsem sotva dojel a guma se začala trhat. A to s Bobšem 1100GS nejsem zrovna závodník. Tak jsem tourancky nazul naposled, ale ty škuby v plášti u Mitasky se mě nelíbí stejně jakou u tourancky.
Ta jedna díra je prostý průraz, řešní záplatou zevnitř a duší. Ještě že je vozím na delší cesty :-)
Mimochodem, první tourancka, kde mě dřív začal mizet střed než boky. Možná za to může ta nekonečná bulhaská dálnice.
Medik přiložený následující obrázek:
[73.21Kb]
Upravil Medik dne 21.10.2022 13:58
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ahoj,
přijde mi, že ty trhliny se tam objevují tak nějak postupně, skoro pořád, loni sem obul další sadu 07plus a byly tam taky, nic se nikdy neutrhlo, ale trhliny byly, teď tam mám další sadu 07plus a zatím nájezd 9tisic a trhliny zatím žádné, vždy obouvám nový gumy, čerstvý DOT, žádný ležáky...
Ta informace ohledně stěhování do Indie mi teda zkazila den... :-((
Jediná guma co se mi kdy opravdu utrhla byla za jízdy na dálnici předchozí E07 (ne plus), kdy si s sebou vzala i SPZku... v Turecku... :-((
Dával jsem sem fotky i popis, někde to tu je...
Hezký víkend,
užijte si Radarku, já letos bohužel nedorazím,
ludas