Cavte. Moja r1100s nejde uplne ok. Pri pridani plynu jemne zadymi na cierno, ma bohatu zmes. Sviecky nove, tps nastavene, klapky tiez a aj synchro.
Napada ma este samotne tps, ci priebeh ako sa otvara je ok. Meral niekto odpor na pinoch tps? Mate s tymto skusenost?
Srdce vravelo boxercup, rozum neblazni.
R1100s je doma.
Riesim aj kvolii tomu, ze aj ked jazdim na kochacku, stale som na spotrebe cca 6l+/ 100km. Ked pridavam plyn na volnobehu, tak do cca 4tis. To ide zvlastne, akoby nereagovalo na male otocenie plynu a po chvilke naraz otacky vyskocia o 300 napr.
Ked som nastavoval tps, tak co je premna zvlastne, ze nastavene na 0,37V a po pridani a dosiahnuti 1V sa uz dalej hodnota nemeni.
R1100s je doma.
Tady je specifikace, podle které by to šlo odzkoušet mimo moto - https://www.scrib...-Tps-Bosch
Má to 2 výstupy, jeden přesnější pro malé otevření plynu, druhý pak pro celý rozsah.
Vcera som sa s TPS hral a meral jeho rozsah. Ako pisal Servisak, tych 4,67 (68) V dosiahne, (sorry, mal som zly rozsah nastaveny a neuvedomil som si to) no trochu ma matie ten priebeh. Pri otacani plynom sa nedostanem rukovatou ani do polovice a uz je tam plna hodnota. Potom sa uz nemeni s pridavanim. Pri merani odporu na kontaktoch vymontovaneho TPS odpor s otacanim plynule narasta do cca 40% rozsahu a potom zacne klesat. Musim vyskusat pomerat iny snimac, ci je to takto ok, alebo je v nom niekde chyba
R1100s je doma.
Cavte. Na sk sa nasiel motorkar ochotny nechat premerat svoje tps na 1150 gsa, dokonca bol ochotny ho aj pozicat na jazdu. Hodnoty mal rovnake. Takze tps vylucujem z hry. Salem79 velke dakujem. Cez zimu urobim klapky, osky maju volu, nasledne sa budem hrat dalej ak to problem bohatosti nevyriesi. Potom este ls ma napada. Ta sa da zmerat lahko
R1100s je doma.