Nevím jestli je to lepší mam ji něco jsem uz s ni najel a šestka se mi zdá lepší už jen v těch mapách jak jsou nakreslené
A není v češtině i když se to má změnit a má tam být tento rok
Dneska jsem byl ve Sněžném na BMW predvadecce. Prvně jsem projel pro porovnání 1250 pak 1300.na každý motorce cca 30min jízdy.1300gs na živo je škaredý, na volnoběh to klepe jak svina, tohle neznám ze vzducháče, LC ani 1250.Milion zbytečných fičur včetně slavného radaru, který při detekci překážky sahá na brzdy a dokáže i odpojit plyn, vzalo to motorku přede mnou tahám za heft a nic(dá se asi vypnout ale nebyl čas to vyzkoušet). Z motorky za 6 kil jsem opravdu zklamanej, jako jediný pozitivum beru výkon motoru . Pokud bych někdy měnil mašinu a chtěl zůstat u BMW tak jedině 1250 ADV. Tam pro mě končí éra normálních GS.
Jo a na podzim prý bude Advik, v roce 25 začnou GS dělat i v automatu bez spojkový páčky s možností řadit nohou QS
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Éra normálních GS skončila u 1100. milé Kubo.Este bych přimhouril oko nad 1150 do 2001.
Všecko se to začalo kurv#t příchodem 1150 posilovac abs a dvousvicka...amen.
Ale že ten vodnik teda jede to se musí nechat.
Tak a jeslí bude automat a asistent do kopce a asistent skopce a kamera a radar a hlídání pruhu naprdeli a proklus a náklon a předklon...Tak už netřeba autoškoly a může řídit Šimpán...
Upravil Bohumil dne 26.06.2024 16:28
Kupredu spatki ni krok...
Kuba89 napsal:
Milion zbytečných fičur včetně slavného radaru, který při detekci překážky sahá na brzdy a dokáže i odpojit plyn, vzalo to motorku přede mnou tahám za heft a nic(dá se asi vypnout ale nebyl čas to vyzkoušet). Z motorky za 6 kil jsem opravdu zklamanej
Někdo někoho nutí si ty zbytečný fíčury kupovat? Já tu svoji objednal bez asistentů a těším se na mnohem silnější motor a hlavně opět podstatně lepší podvozek. Hnusný to je hlavně kvůli ****nímu tvaru radaru a plexi, ale doma už mi na skříni leží nachystaný plégo WRS, se kterým to tý motorce sluší daleko víc.
cerv napsal:
Někdo někoho nutí si ty zbytečný fíčury kupovat? Já tu svoji objednal bez asistentů a těším se na mnohem silnější motor a hlavně opět podstatně lepší podvozek. Hnusný to je hlavně kvůli ****nímu tvaru radaru a plexi, ale doma už mi na skříni leží nachystaný légo WRS, se kterým to tý motorce sluší daleko víc.
...to sice sluší, ale pořád je naprosto votřesná...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
cerv napsal:
Někdo někoho nutí si ty zbytečný fíčury kupovat? Já tu svoji objednal bez asistentů a těším se na mnohem silnější motor a hlavně opět podstatně lepší podvozek. Hnusný to je hlavně kvůli ****nímu tvaru radaru a plexi, ale doma už mi na skříni leží nachystaný légo WRS, se kterým to tý motorce sluší daleko víc.
jako proc ne (y)
imho je ta kritika 13ky obcas prehnana... mmch nejvetsi rozdil je posun jezdce 10cm dopredu, ze jo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2