jenom takový dotaz. dneska jsem s sebou plácnul na levou stranu. Nejel rychle, ale asi moc motivace, hladký asfalt a bylo to. Tak když jsem motorku zvednul zjistil jsem že se mi utrhla levá stupačka dá se to nějak zavařit? nebo se mám modlit že najdu někde "jednorožce" a někdo v garáži bude mít použitelnou převodovku? chybějící díl samozřejmě mám
Super, to jste mne pane kolego neskutečně potěšil.
teď otázka # 2. není tu někdo šikovný který by to za nějaký mrzký peníz zařídil?
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
tak jsem dohledal snad v okolí člověka který by to uměl zavařit ...
s každou motorkou jsem s sebou plácnul ... ale takto nešikovně ... poprvé
mám na s sebe děsný vztek ...
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Poľahnúť, zavariť, obrúsiť a doma doleštiť....ale nemal som dieru že by tiekol olej, iba utrhnutu stupačku aj s tým zadným uchytom podsedloveho rámu....ešte že som mal tú pomocnú vystuhu, nemusel som hľadať stupačku v skalách
Inak bolo to na 1100vke, ale tam je asi rovnaký materiál
Upravil patol dne 09.04.2024 21:40
Tak hotovo, opraveno nastrojeno ... ještě čekám na blinkry.
pokud by se chtěl někdo podívat tak do fotek jsem přidal obrázky jak to vypadá zavařené.
Velkej dík místnímu členovi Francisovi a jeho kontaktu na Milana, se kterým jsem se dohodl a on to de-facto na počkání udělal - ve čtvrtek tam - v sobotu hotovo. cena 2000,-
dneska jsem napasoval nové Y svody a našrouboval "novou" lambda sondu od červeného. Starou zkusím vytočit až to nahřeju ... to je tam snad zavařený
Blinkr upečenej od zlomeného výfuku Nové LED i s odporama vyzkouším a případně dám origio. Výfuk s dekat svodem ... ten SR racing byl zmuchlanej a mezikus ke Y svodům hnutý :/ Teď je nový Scorpion Red ... trochu hlučnější než původní SR.
Celkem tedy jedno takové plácnuti ...
Blinkr ... 500,-
Vaření stupačky 2000,-
nové svody a výfuk Scorpion 7100,- => 6900,- + 200,- doprava TIPMOTO - Scorpion
Lambda - Červený 800,- s dopravou
pár nových šroubů cca 100,-
celkem 10.500,-
teda ještě Jedny Rifle 1600,-
Jinak furt lepší než chodit pěšky nebo shánět celou převodovku
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Sniper> pri prohlizeni alba jsem zjistil, ze mame stejny prijmeni a ze se jmenujes stejne jako muj syn
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999