Já jsem to hned řešil, pac mi to teklo rychlosti 1 kapka benzínu za 2-3sekundy... S panem Hunerem jsem komunikoval telefonicky i emailem. Tady je jeho odpověď z 22.3.2022:
Dobrý den , na reklamaci máme měsíc ale tyto rychlospojky nikdy netekly a to jich máme prodány stovky , pošlete tu kapající+ protikus obyčejně českou poštou a hned jak dorazí se tomu budu věnovat zkontroluju jestli do ní někdo nezasahoval a vyřešíme to obratem , mohlo se stát že se při nasazování do hadice dostalo do sedla ventilu kousek gumy a nyní nedoléhá...
Za mě tedy musel vědět, že něco není ouke, jelikož jen rady už to popisuje dost lidí...
zutro napsal:
Bohumil> ok, tak nic no... sem chtěl pomoct, ale kašlu na to
Jezis tak sorry ftipek ne ? Preju fajne den.
Bohušku, klíd, já to tak samozřejmě pochopil, že to myslíš v dobrém Jakmile s Petrem budu, poptám se na to. Samotného mne to zajímá, neb u Petra kupuji díly pro svoje GS.
Mr GS napsal:
To je zvláštní
Když jsem ty rychlospojky reklamoval, tak mi bylo sděleno, že jsem jediný, kdo si stěžuje.
Volali jste mu všichni? Myslím ve slušnosti Jenom vytvořit zpětnou vazbu, aby byl zjištěnej/potvrzenej problém. Nemyslím si, že je majitel bmw motoparts nějakej ****, ale pokud si stěžuje jeden člověk na dva kusy ze stovek prodaných, tak bych to asi taky neřešil. Jsem si témeř jistej tím, že pokud byste to udělali, tak to řešit bude a přestanou příbývat nespojení zákazníci a navíc budete mít alternativu k Dex atd.
A stejný je to s opravnou sadou na spojkovou pumpu u 12ky... taky všichni spokojení, že?
On toho prodává fakt hodně a nemůže mít všechno osobně a dlouhodobě vyzkoušený. Zpětná vazba je vlastně slušnost, když už ne povinnost.
Ahoj Petře.
Tak stejnou odpověď jsem dostal i já. Prý jsem první co si stěžuje a to je tak měsíc a půl zpět.
taky mě bylo řečeno, že s tím problem ještě neměli
hlavně, že je pivo ftlamě
Ohledně původních plastových černých CPC spojek.
V jakých místech vám nejčastěji praskly? Je to vždy v nejslabším
místě u samce? Tam kam zapadá nerezová západka? Nebo i jinde např.
tam kde je na hadičníku nasunutá hadice?
Díky
Juradu napsal:
Jako taky by mě zajímalo, co je špatně na těch plastových spojkách. přece jen ta cena je někde jinde a zase tak na prd být nemůžeou. Nebo Jo?
Tak časem,benzínem,horkem,ten plast křehne. No a pak stačí trochu zabrat a jeto.
Na motorkach ještě ty plastovy sou a fungují...otázka je kvalita plastu tenkrát a ted....
Kupredu spatki ni krok...
Tak píše že je odzkoušel...byl by sám proti sobě kdyby koupil hromadu rychlospojek a stali za prt a lidi mu je tam vraceli...Takže si je vklidu kup a pak napiš jak to funguje.
Upravil Bohumil dne 07.02.2024 18:09
Kupredu spatki ni krok...
no, tak aby to s tím vyzkoušením nebylo, jak s tím, že je tady několik lidí, co si jediní stěžují.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA