http://solutions....0&rt=d
Upravil hicks dne 05.05.2012 10:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pri foceni metalovych koncertu uzivam tyhle http://www.slucha...ky-do-usi/ Je to kompromis mezi kvaitou a cenou. Pokazde kdyz je ztratim, objednavam je na Ebay za polovicni cenu. Luxusni zalezitost.
Zpocatku nez si sluch zvykne ti prijde, ze jsou na pikacu. Po nekolika minutach o nich nevis a zvuk se zda byt prirozenym. Uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem zapomel, ze je mam nasazeny a vyndaval jsem je po koncerte az v aute. Nosi je vetsina hudebnich fotografu ktere znam.
Ale, jestli to dobre chapu, chces je do helmy a ty tam asi dost dobre nepujdou.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
V praci pouzivame TOHLE
Tusim, ze je to anglicky vyrobek. Nejsou az tak drahe, utlum 27dB. Bezne s nimi spim a cestu v letadle si bez nich neumi predstavit. Velmi pohodlne pri dlouhem noseni. Ta snurka z nich lze pripadne utrhnout dle libosti....
Pokud nekdo nechce telefon do helmy, urcite bych pouziti spuntu doporucil. Pri dlouhodobe jizde na motorce muze dojit k trvalemu poskozeni sluchu. Uz jsem to tu kdysi psal. V podstate neexistuje helma, ve ktere by byl hluk pod 85dB pri jizde. Pokud se podivate do hygienickych norem pro hluk, pri teto expozici je to max. 5 hodin denne. Pri sviznejsi jizde mate v helme klidne i 100dB a pak uz je expozice pouze cca 2 hodiny.... Ja na motorce jinak nejezdim. pokud to neni opravdu kratky presun po meste, ale vic nez 40min jizdy, vzdy mam nejaky druh spuntu. At jiz sluchatka, nebo custom odlite spunty, nebo i tyto obycejne. Vse nejakym zpusobem pomuze ochranit vas sluch. Docela se divim, ze doposud nikdo nezaloval vyrobce helem, ze na toto dost durazne neupozornuji...
spea - ToM napsal:
Pri foceni metalovych koncertu uzivam tyhle http://www.slucha...ky-do-usi/ Je to kompromis mezi kvaitou a cenou. Pokazde kdyz je ztratim, objednavam je na Ebay za polovicni cenu. Luxusni zalezitost.
Zpocatku nez si sluch zvykne ti prijde, ze jsou na pikacu. Po nekolika minutach o nich nevis a zvuk se zda byt prirozenym. Uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem zapomel, ze je mam nasazeny a vyndaval jsem je po koncerte az v aute. Nosi je vetsina hudebnich fotografu ktere znam.
to vypada dobre.. akorat vzhledem k tem couhajicim trnum.. JAK to narvat do helmy?
17 cm
petrs napsal:
poskozeni sluchu. Uz jsem to tu kdysi psal. V podstate neexistuje helma, ve ktere by byl hluk pod 85dB pri jizde. Pokud se podivate do hygienickych norem pro hluk, pri teto expozici je to max. 5 hodin denne. Pri sviznejsi jizde mate v helme klidne i 100dB a pak uz je expozice pouze cca 2 hodiny.... Ja na motorce jinak nejezdim. pokud to neni opravdu kratky presun po meste, ale vic nez 40min jizdy, vzdy mam nejaky druh spuntu. At jiz sluchatka, nebo custom odlite spunty, nebo i tyto obycejne. Vse nejakym zpusobem pomuze ochranit vas sluch. Docela se divim, ze doposud nikdo nezaloval vyrobce helem, ze na toto dost durazne neupozornuji...
ja vim, ze ses o tom uz driv zminoval.
Kazdopadne ted zkousim:
- nejake penove -- na dalnici super, Interphone V POHO POUZITELNY
- lehci od 3M -- tam jsem musel ustipnout konec
v tech druhych slysim na dalnici porad poradnej rev... :(
17 cm
Takže jestli to správně chápu, tak to omezí hlavně aerodynamickej hluk. Taky jsem chtěl špunty, ale kvůli interphonu sem to zavrhl. Který používáš s interphonem?
Já používám tyhle obyčejný z lékárny, měl sem je v práci v uších i 18 hodin denně a celkem v pohodě, musí si na ně to ucho trochu zvyknout... http://obchod.kli...&h=480
Upravil GeorgPohodar dne 13.05.2012 12:42
Paul napsal:
Takže jestli to správně chápu, tak to omezí hlavně aerodynamickej hluk. Taky jsem chtěl špunty, ale kvůli interphonu sem to zavrhl. Který používáš s interphonem?
omezuje to tak poruznu...
jinak s interphonem jsem zatim zkousel oboje a v poho naprosto.
17 cm
spea - ToM napsal:
to vypada dobre.. akorat vzhledem k tem couhajicim trnum.. JAK to narvat do helmy?
tady jsou za necelych 11 liber se shippingem zadarmo...
17 cm
a su jedničkove. nestoja vela a služia perfektne
Upravil 100bubu dne 13.05.2012 13:08
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ja jsem spunty prestal pouzivat co jsem koupil GS.Na Suzuki SV na me fucelo mnohem vic,tak mi to ted ani neprijde. Pri nizsich rychlostech nic xtremniho neslysim.Ale minuly rok pri ceste do Slovinska se horko zkompinovalo z hucenim z helmy a bylo mi opravdu spatne.Tocila se mi z toho hlava jeste 3 dny po tom.Takze na delsi cesty uz beru obyc penove spunty za par kacek.A je to lepsi.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jezdím přesuny taky se špunty. Používám ty obyč pěnově. V kapse mám 2až tři páry a střídám to. Jednou jsem je zapomněl a pomohl i toaletní papír.
V práci jsem míval chvilku ty s tou šňůrkou co jsem dával hicks a nebyl jsem s nima moc spokojený. Výhodu měli, že se nemuseli šoulat, což je s rukama od oleje super věc. Splněný sen moje 1100GS
Já nevím proč, ale mě špunty v uších vadí. Jelikož mi to dělá takový nepříjemný zvuk když hýbu hlavou. Takový šolíchavý jako když si strčíte prst do ucha a hýbete s ním nevím jak to popsat. Takže pro mě nepřijemné. Asi si musím zvyknout že?
spea - ToM napsal:
Zpocatku nez si sluch zvykne ti prijde, ze jsou na pikacu. Po nekolika minutach o nich nevis a zvuk se zda byt prirozenym. Uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem zapomel, ze je mam nasazeny a jsem je po koncerte az v aute. Nosi je vetsina hudebnich fotografu ktere znam.