Já vím, ale on to chce tady z ČR... prý nechce hned kontrolu z finančáku (plátce sice není) ale mají tam nějaké nepřející lidi. Minulou motorku měl také novou a ani jí do firmy nedával.
Já mu také radil s německem...
Je to jeho volba - chce jí prostě od nás i když ví, že bude dražší...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Osobní zkušenost nemám, ale kdybych chtěl novou a z Česka, tak bych prošel firmy z tohoto odkazu: http://www.tipmot...enaa&od=10 a uviděl bych, co která nabídne. Servis můžeš řešit odděleně.
V hradci kralove je nova prodejna BMW u makra.1200 tam stoji i nekolik dalsich,ale jinak nic nevim,jen jezdim okolo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já osobně bych chtěl motorku od BOBA.... co vidím reference
Ale on se chce svézt pokoukat na vícero typů GS / GSA
A eventuelně to rovnou vybavit TT doplňky.... Je to fajn kamarád a nemusí moc řešit každou korunu a tak chce radu, aby nenaletěl... Bude to brát na leasing...
To Speedy:vem kámoše a přijedte se podívat mám skladem 2 zánovní GS 1200 jednu 2005(14000km) a jednu 2007(v záruce 6500km).Dále 1200 adventure v plné výbavě sedneš si na ně projedeš a uvidíš co ti lépe sedneinfo + foto na www.cestovniendura.cz
To Vjetrník:s tím Baltazarem to měla být na mě jako narážka?Uvědom si,že je to jenom kardan věc,která se může a sere se i u nových motorek teče olej z gufera atd.odvezl jsem ji ke Žlábkovi tak věřím,že je v dobrých rukou.btw motorka byla čerstvě v DE v bmw po inspekci(30tis) prostě je to jenom díl.
Takže asi takhle pokud máš na mě nějaký dotaz piš do osobních zpráv popř.na mail
ofic. dovozce je jen jeden a to Autec, motorky od něj berou ostatní ofic. prodejci. když sem hledal nejlepší cenu byla v Autecu stejná jako u Bychla (-7%). kupoval jsem u Byachla, bo sou menší, míň arogantní, kratší čekání na servis...
říkám si hurikán
Radek Kaufner, můžu jen doporučit, vlastní zkušenost, měl sem od něj Dakara, teď 1200 GS r.v. 2006, právě sem se vrátil z Alp, Rakousko, Itálie, Švýcarsko, žádnej problém a překvapila mě malá spotřeba 4,6l/100km, ale podotýkám, jelo se na pohodu, jen občas sem za ní vzal. Tady je odkaz, má tam zrovna 2 http://www.radekkaufner.tipmoto.com/motorky/
Pokud si koupi motorku kdekoliv jinde nez v Autecu ci u Bychla - neni to motorka z CR, je to stejna situace jako by si ji dojel ven koupit sam.
No a z vyberu jmenovanych bych ja jel k Bychlovi.
Alda: jemu jde jen o rychlé vyřízení a aby měl doklady (fakturu a leasing) tady z čech jak už jsem psal... Nemá moc času na zařízování a lítání.... Zítra to chce vyřešit - takže dám vědět jak to dopadlo... eventuelně foto!
To Speedy:ano je možno leasing nebo spotř.úvěr.Motorka je z DE pokud chce funglovku je možno přivézt z DE nebo A jsou tam zajímavé slevy. také.Pokud chce fungláče z ČR tak asi ten Bychl.
Ahoj Bob
Ted jsem se stavoval v bmw Stratos v HK u makra a maj tam slevy na predvadeci motorky. 1200gsa ze 422t na379t naj.0km, 1200gs ze 376t na344t naj.0km,
650gs dvouv. z 230t na 189t,naj.874km.Maj i nejakou tu vybavu a plnou 2 letou zaruku.Ja se tam ptal kamosoj na diagnostiku a tu jeste nemaj a na motorkach zatim delaj jen oleje atd.Kluci byli ochotny,meli nezbytne bile kosile a kravaty a jeden ani nevedel jestli motorky opravujou.Ale ty ceny jsou zajimavy a garancky poresit radsi jinde.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!