BMW G650 Xchallenge rv 2007 - 129 000 Kč
Koupeno před dvěma lety, na začátku a v průběhu tyto úpravy:
Levé i pravé víko motoru (obě původní mám - jedno odřené, druhé prasklé). Levé vyměněno za model z HQ TR650 (původní trpí na "vymletí" spojkové tyčky - hůř se řadí + nejde neutrál).
Zadní tlumič vyměněn za na míru vyrobený TFX na mou váhu (90kg - lze přenastavit) s externí nádobkou (25 000Kč). Kupováno od Milana Holého z Enduroškoly, montováno v Punkmoto Václavice (tam i servisováno).
Výfuk leovince ztišen tlumivkou ve svodu + originál k tomu.. Vyměněn napínák rozvodového řetězu. Místo papírového filtru instalován pěnový twin air i s kitem + mám jeden náhradní (celkem cca 4 000 Kč).
Koupeno snížené sedlo (upraveno v německu sedlařem s origo potahem ale lepší výplní = pohodlnější na cesty) + originální k tomu.
Přední ráfek vyměněn za kovaný QTech - zadní origo Behr zatím drží.
Byla se mnou 2x v Rumunsku + lokální projížďky.
Není problém....nebude to ale o motorce,ale o neschopnosti člověka, který není schopen napsat pořádně úvod. A jelikož je to v sekci inzerce, tak stačilo by do nadpisu hodit písmeno P: Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
Není problém....nebude to ale o motorce,ale o neschopnosti člověka, který není schopen napsat pořádně úvod. A jelikož je to v sekci inzerce, tak stačilo by do nadpisu hodit písmeno P:
Tak uznavam ze to chybejici P: v subjectu je na facku (uz jsem si ji dal).
Nicmene co si predstavujes pod pojmem uvod. Napsal jsem inzerat tak ja mam rad, cili fakta ale stava se mi bezne ze mi spousta info chybi, rad si necham poradit.
Kazdopadne dik
Upravil mikee81 dne 01.12.2022 16:51
Prodával jsem X-chall s kokpitem TT, Nádrží TT, Ohlins, Remus, Tripamster atd. atd.
Začínal jsem na 160 000kč, prodal za 90 000kč.
Přeji úspěšný prodej.
Jo, vim jak to chodi. Posledni roky jsem motocyklove promiskuitni cili uz jsem dost nakoupil a prodal.
Nicmene doufam v to ze nekdo oceni rozumne upravy a zhodnoti i aktualni cenu penez kdy novou obdobnou moto tezko sezenes pod ctvrt mio.
Pokud nepujde z domu tak me to taky srat nebude protoze mi celkem sedi
Podľa mňa ideálna motorka pre toho, kto nechce ťahať motorku na vozíku a chce si užiť balkánsky offroad. V tejto vymierajúcej kategórii dual šport už moc neni z čoho vyberať a pre niekoho, kto nemusí oranžovú (čiže aj HQ 710 a GG 700) a AJP a SWM je sú neho moc exotické neostáva iná voľba. Všetko ostatné na čom sa už dá ako tak cestovať má buď cez 200kg a väčšinou horší podvozok, alebo naopak motohodinovy motor....už len ostáva tá cena
A už máš po inzerátu a máš tu debatní kroužek, ale chtěl jsi to tak
Cenu ani motorku bych nikdy (neříkej nikdy nikdy) nekomentoval, každej si to cení jak si to myslí, vždy se najde na danou věc kupec.
Kdybych tu napsal, za kolik jsem GSA koupil nikdo by mi to neuvěřil, byl jsem ve správnou dobu na správném místě.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
Cenu ani motorku bych nikdy (neříkej nikdy nikdy) nekomentoval, každej si to cení jak si to myslí, vždy se najde na danou věc kupec.
Kdybych tu napsal, za kolik jsem GSA koupil nikdo by mi to neuvěřil, byl jsem ve správnou dobu na správném místě.
Hele v klidu muzes komentovat a za debatni krouzek jsem rad, je zima jezdit se da jen off tak to tu vemte jako pavlacovou plenarku.
John_Ice napsal:
Debatnym krúžkom by som to nenazval, skôr doplňujúce info pre potencionálneho kupca. Prevažná väčšina tunajších návštevníkov má v profile veľké GSko. Koľko z nich si ho kupilo ako prvé "enduro" a keď potom prišli do terénu, zistili že to až také ľahké není a ostali pri šotolinach? Xchallenge je práve motorka pre tých, čo sa chcú posunúť viac do terenu, ale nechcú "jednoučelové" ostré enduro ( čítaj motorku čo musia za terénom voziť na vozíku a na týždňovej balkánskej dovolenke 2x menit olej) . Xchallenge je ideálny stroj s nesmrteľným Rotaxom a dobrým podvozkom. Kamoš v partii má na ňom už cez 100000km a okrem napinaku reťaze a spotrebaku všetko drží. Toto by mohli byť práve užitočné info pre niekoho kto sa nevie rozhodnúť. A k cene, keďže sa robili iba pár rokov, tak ročník je nepodstatny, skôr km. Ak zozenies motorku holatko s týmto nájazdom a s pôvodným vzduchom vzadu a dáš ho do tu inzerovaneho stavu, vyjde ťa toľko isto. Sám sa čudujem, že ešte není predaná
John_Ice napsal:
Debatnym krúžkom by som to nenazval, skôr doplňujúce info pre potencionálneho kupca. Prevažná väčšina tunajších návštevníkov má v profile veľké GSko. Koľko z nich si ho kupilo ako prvé "enduro" a keď potom prišli do terénu, zistili že to až také ľahké není a ostali pri šotolinach? Xchallenge je práve motorka pre tých, čo sa chcú posunúť viac do terenu, ale nechcú "jednoučelové" ostré enduro ( čítaj motorku čo musia za terénom voziť na vozíku a na týždňovej balkánskej dovolenke 2x menit olej) . Xchallenge je ideálny stroj s nesmrteľným Rotaxom a dobrým podvozkom. Kamoš v partii má na ňom už cez 100000km a okrem napinaku reťaze a spotrebaku všetko drží. Toto by mohli byť práve užitočné info pre niekoho kto sa nevie rozhodnúť. A k cene, keďže sa robili iba pár rokov, tak ročník je nepodstatny, skôr km. Ak zozenies motorku holatko s týmto nájazdom a s pôvodným vzduchom vzadu a dáš ho do tu inzerovaneho stavu, vyjde ťa toľko isto. Sám sa čudujem, že ešte není predaná
Nechtěl jsem do tohoto inzerátu vstupovat,ale mám zkušenost jako Zetor,dlouho jsem ho prodával a nakonec se prodal za 85000kč a byl jsem rád.
Patol čudovat se budeš hodně dlouho je to špatně prodejná motka, nikdo to nechce,taky se divím,proč je to zakletá motorka.
Majiteli přesto přeju rychlej prodej.
Upravil Bob dne 02.12.2022 21:58
To viem že je ťažko predajná, ale už sa nerobí a s takto malým nájazdom už ich moc neni. Není to modla veľké GS, ale verím že si kupcu najde. A možno až keď to zabije nízkou cenou. Je to nedocenená kategória motoriek, ale skôr pre to, že to ľudia nepoznajú. Nebudem to ďalej pleveliť
Prajem úspešný predaj
mikee81 napsal:
Tak zatím moto v rezervaci na dvě prohlídky a jedno rozhodnutí. Uvidíme po víkendu.
Kdybych nebyl už starej a chromajzl, udělal bych si radost pod stromeček :-) Takhle se bude radovat někdo jinej. Přeji dobrý prodej a kupci tiše závidím :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na takovém divokém stroji omládneš a mužeš ho používat i jako rehabilitační zařízení.
To už neklapne, byť bych si to přál. Jedna věc jsou sny a touhy a pak je realita.
Reálně mám ošpuntovaný kola zaprášený na půdě a abych k tomu přihodil ještě celou motorku......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já na tvém místě bych změnil profilovku na těch motorkářích .Pokud trochu někdo bude hledat a uvidí to tak by si mohl říct ,,no jestli se k ní choval takto... "
PS: s tím Babišem jsi to taky trefil na hlavičku -akorát si odradíš potenciálního kupce který ho volí . Halt obchodník se pozná
Upravil kim dne 22.01.2023 13:57