takovýho bych chtěl potkat kdyby mi vjel na červené z leva před auto, jako dobytek, off jtak zlehka,ale ve městě king of road, hmmmm
LukyGs napsal:
Třeba to čidlo bere až při úplném vyklopení bočáku a né jen napolo vyklopeným. Jinak zastávám názor mildykm
Po silnici jede taky zvlastne a mistama ne uplne pricetne (i kdyz je vzdy otazka, jaky je to z realny perspektivy, kamera zkresluje), jindy v pohode a s rezervou, ovsem zrovna to predjeti kolony je snad uplne normalni. Proto jezdime po meste na motorce, proto je nam horko, nebo zima, prsi na nas, zereme prach z nakladaku a cuchame cizi vyfuky. Pro svobodu. A to si klidne dovolim rict, protoze to naprosto nikoho neomezuje. Nema tam min mista, ani ho to nijak nezdrzi a jestli mi to dotycny zavidi, at taky jezdi na motorce. Ve velkejch mestech to dela naprosto "kazdej", naprosto vsude, snad s s vyjimkou svycarska. To ze se nekdo cpe, nebo jede rychle, a to i prede mne, nepovazuji za bezohlednost, dokud mne to slovy zakona neomezi ani neohrozi. A to se v takovym pripade predjeti kolony proste nedeje. Bezohlednost je naproti tomu napriklad kdyz se nekdo neni schopen rozjet na zelenou, nebo si neumi najet do krizovatky...
PS: ti co se divi a pohorsuji by si meli udelat vylet nejen nekam do hvozdu, ale navstivit treba Pariz, Milano, nebo alespon jen nasi maticku stovezatou a sledovat krom eskalatoru i provoz
Upravil morabo dne 15.01.2013 02:23
Maiali nel Fango!
PS: ted jsem si to v duchu pocital a jen rano, cestou do prace predjedu i s offroad zkratkou za tech cca 6km takovejch 6 - 8 vetsich, ci mensich kolon . To samy zpet, plus nejaky pojezdy, tedy v umirnemem prumeru 20x denne, 100x tydne, takze tu Hicksovu avizovanou petistovku vidim spis tak na mesic, nez na rok
Upravil morabo dne 15.01.2013 02:30
Maiali nel Fango!
takovýho bych chtěl potkat kdyby mi vjel na červené z leva před auto, jako dobytek, off jtak zlehka,ale ve městě king of road, hmmmm
to nechapu, co je na tom tak hroznýho, předjet kolonu aut a stoupnout si na světlech před ně ?
video jsem nevidel, ale tohle delam rocne tak mozna 500x.
milda proste neni zvyklej na provoz, no zase tam maji pekne...
Zvyklej je. Jen se to prostě nedělá. Ja rád ve městě předpisy +-. Záleží pak kdo ma na te křižovatce rychlejší rozjezd a v kombinaci z palubní kamerou by to neměl jednoduchý. Takže kluci jak bude stát v radě první bmw tak ho nechejte a zleva nedavejte, z prava vás pustí..... Ale z levá neeee.Jsou to strašný nervaci
sice to neni jů-tůb, ale strým, ale myslim že to sem patří
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
morabo napsal:
Bezohlednost je naproti tomu napriklad kdyz se nekdo neni schopen rozjet na zelenou, nebo si neumi najet do krizovatky...
PS: ti co se divi a pohorsuji by si meli udelat vylet nejen nekam do hvozdu, ale navstivit treba Pariz, Milano, nebo alespon jen nasi maticku stovezatou a sledovat krom eskalatoru i provoz
Morabo, svata pravda, ale aj taka Napoli vinikajuco nauči bežneho šofera ako aj motaka ako sa ma jazdiť, za dva tyždne som nevidel ani jednu nehodu, ale z našho stredoeuropskeho pohľadu ich tam mohlo byť denne aj 20x. To myslim pri našom rozmyšlani a nevenovani sa riadenia, a to nehovorim o takychto perličkach ako parkovanie na kruhovom objazde. Tam sa proste jazdi uplne inač, niekedy je prednosť jednoducho aj na drzaka, ale nikdy sa nikto nad ničim nerozčuluje, proste je to tak ako to ľudom najviac vyhovuje, asi zakon prirody. A to si myslim, že je asi najspravnejšia cesta, nie ako unas kde platia mnohokrat same ohraničene nezmysli.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
No kurna to chcem, za chvilku je u nas karneval tak, by som prišiel ako motorizovany brouk, pripadene by som bral pre priatelku aj berušku. Chlapi v ktorom nepremoku možte v pohode takto diskretne kadiť?
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
No kurna to chcem, za chvilku je u nas karneval tak, by som prišiel ako motorizovany brouk, pripadene by som bral pre priatelku aj berušku. Chlapi v ktorom nepremoku možte v pohode takto diskretne kadiť?
No, v atombordelu bych to nezkoušel Jenom jestli tuhle pláštěnku taky dělaj na lidi a ne jenom na trpaslíky, byť tlusté.
Myslím, že na GS by se vyjímala dokonale
Upravil Medik dne 15.01.2013 13:00
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
LukyGs napsal:
Třeba to čidlo bere až při úplném vyklopení bočáku a né jen napolo vyklopeným. Jinak zastávám názor mildykm
Po silnici jede taky zvlastne a mistama ne uplne pricetne (i kdyz je vzdy otazka, jaky je to z realny perspektivy, kamera zkresluje), jindy v pohode a s rezervou, ovsem zrovna to predjeti kolony je snad uplne normalni. Proto jezdime po meste na motorce, proto je nam horko, nebo zima, prsi na nas, zereme prach z nakladaku a cuchame cizi vyfuky. Pro svobodu. A to si klidne dovolim rict, protoze to naprosto nikoho neomezuje. Nema tam min mista, ani ho to nijak nezdrzi a jestli mi to dotycny zavidi, at taky jezdi na motorce. Ve velkejch mestech to dela naprosto "kazdej", naprosto vsude, snad s s vyjimkou svycarska. To ze se nekdo cpe, nebo jede rychle, a to i prede mne, nepovazuji za bezohlednost, dokud mne to slovy zakona neomezi ani neohrozi. A to se v takovym pripade predjeti kolony proste nedeje. Bezohlednost je naproti tomu napriklad kdyz se nekdo neni schopen rozjet na zelenou, nebo si neumi najet do krizovatky...
To je samo pravda. Když ty vemena v autech vidím bral bych jim řidíčáky. Ale zas je to otázka tolerance když to někdo nepřehání....
No, v atombordelu bych to nezkoušel Jenom jestli tuhle pláštěnku taky dělaj na lidi a ne jenom na trpaslíky, byť tlusté.
Myslím, že na GS by se vyjímala dokonale
to néé... v zatáčkách by jsi to obrousil a o válce propálil
jardajerman@seznam.cz
to néé... v zatáčkách by jsi to obrousil a o válce propálil
To né, měl bych to tak po zadnici. Ale hned bych získal na Bobšovi aerodynamičtější tvary. Předpokládám, že od 60km/h výše by si s tím užili i ti za mnou
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz