hicks napsal:
na delani dojmu na ukrajince, moldavce, cesky apače, cast venkovanu apod. osmikilo urcite neni! berete to za spatny konec.
a) neni to veelke!
stale to neni NEJVETSI co jde koupit
c) neni to boxer, navic motor je moderni -- FUJ!
d) ma to eletroniku
e) ma to DOST elektroniky -- nejlepsi je stejne Lojza s kladivem, na co CANBUS a pocitac
f) na prodlouzeni falu nebo ega to STALE neni dost velky
g) nove to stoji ranec
h) nedejboze aby si k tomu clovek musel neco prikoupit
aneb.. videli jste nekdy apače v malem novem aute? Podobna logika bude fungovat i u osmikila...
Loss napsal:
Ty vole, ty vole, ty vole!!!! Dneska jsem Bobovi poslal zálohu a příští týden snad!!!! (zítra u hokeje se ožeru!)
toz gratuluji...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ä povezeš ju do Brna tak dófám že se aspoň stavíš slibotechno !!! Jo a Lossa jsem ti dohókal já, tak kóké cálnót provizu, ne jak posledně
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
to Loss: bože z čeho, vždyť je to obyčejné vosmikilo.......akorát hezčí barva než má Hicks...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
He he... neobyčejně obyčejné. Výkonem skoro tam, kde je dvanácta, ale za cenu mnohem lepší propustnosti terénem i městskou dopravou. Prostě ideál. Chápu všechny vás boxeristy a i mě se nejvíc líbí adventura, ale z praktického hlediska prostě osmikilo vede. Do Indie se s tím nechystám a nějaké to Rumunsko či Albánii to naprosto v pohodě zvládne. Já i na Slovensko jel na Simsonovi! :)
Jinak teda ještě zvláštní poděkováni SWATovi, protože se mi fakt věnoval a snažil se pomoct a poradit. Takže dík.
A teď už jdu psát do TT, SW Motech a se závětí k notáři.
Loss napsal:
.......Výkonem skoro tam, kde je dvanácta, ale za cenu mnohem lepší propustnosti městskou dopravou..........
Tomu nevěř, není to pravda....
jeste, ze tvoje nazory uz davno nemusime brat vazne
17 cm
Loss napsal:
He he... neobyčejně obyčejné. Výkonem skoro tam, kde je dvanácta, ale za cenu mnohem lepší propustnosti terénem i městskou dopravou. Prostě ideál. Chápu všechny vás boxeristy a i mě se nejvíc líbí adventura, ale z praktického hlediska prostě osmikilo vede. Do Indie se s tím nechystám a nějaké to Rumunsko či Albánii to naprosto v pohodě zvládne. Já i na Slovensko jel na Simsonovi!
ona ta adventura takovy zazrak take neni.. jsou tam vylozene zastarale prvky -- napr. okolo krku.
---
jinak do mesta se mi hodne osvedcili predni Tourancky (pokud nebudes mit spunty) -- maji zuby i na bocich, takze super na obrubniky + AP racing desticky.
17 cm
Bobe nehraj si tu na Prazaka.. nebo dobre, hraj.. ale ta slama z bot musi pryc... PRONTO!
17 cm
Bobe nehraj si tu na Prazaka.. nebo dobre, hraj.. ale ta slama z bot musi pryc... PRONTO!
Hiksíku ty depilovanej ksichíkuasi jsi to špatně četl já si na pražáka nehraju a hrdě se hlásím k západním hranicím odkud pocházím,Venošov je starý název pro moravu a není v tom nic zlého asi jako když mě Swat stále říka co nového v c a j z l ově jde pouze o drobné štouchání,ale to na muslimskejch forech nenajdeš btw kolik máš slepic v útulku dlouho jsem ti nečekoval stavy
Upravil swat dne 06.05.2011 16:18
Hiksíku ty depilovanej ksichíkuasi jsi to špatně četl já si na pražáka nehraju a hrdě se hlásím k západním hranicím odkud pocházím,Venošov je starý název pro moravu a není v tom nic zlého asi jako když mě Swat stále říka co nového v ****ově jde pouze o drobné štouchání,ale to na muslimskejch forech nenajdeš btw kolik máš slepic v útulku dlouho jsem ti nečekoval stavy
se slepicema uz jsi mne dohnal... vydrzuju si jich stejne jako ty
17 cm
Loss napsal:
He he... neobyčejně obyčejné. Výkonem skoro tam, kde je dvanácta, ale za cenu mnohem lepší propustnosti terénem i městskou dopravou. Prostě ideál. Chápu všechny vás boxeristy a i mě se nejvíc líbí adventura, ale z praktického hlediska prostě osmikilo vede. Do Indie se s tím nechystám a nějaké to Rumunsko či Albánii to naprosto v pohodě zvládne. Já i na Slovensko jel na Simsonovi! :)
ona ta adventura takovy zazrak take neni.. jsou tam vylozene zastarale prvky -- napr. okolo krku.
---
jinak do mesta se mi hodne osvedcili predni Tourancky (pokud nebudes mit spunty) -- maji zuby i na bocich, takze super na obrubniky + AP racing desticky.
No trochu ojezdím to, co tam bude, ale pak tam šupito presto poklapou špunty. Na takové motorce nemaj silniční gumy co dělat. To jsem si mohl koupit nějakýho motarda. Třeba Multistrádu. :)