Zdravím ve spolek. Ty vaše postřehy mě začínají děsit. Já už jsem tu zmiňoval, že jsem na moto po druhé začátečník. Nebyl jsem si jistý, zda mě moje 1100gs bude dlouho bavit, tak jsem začal lacinou výstrojí. Zprvu jsem litoval. Mám lacinou Airoh a nadával jsem i zde, že je hlučná. Jenže je lehká a sedí mi perfektně. Chjtěl jsem N103 ale když to vše čtu, tak samo ne. No a C2 mi nesedí
a navíc bych musel vyhodit ten krční límec. Tak asi zůstanu asi u Airoh, dokud někdo nevyrobí něco vhodnějčího. Jo a ona taky každá přilba má jinou hlučnost za různými plexi. Když jedu 160 ve stoje, tak ten hluk mizí. Takže asi turbolence. Do lesa jsem koupil lacinou krosovou a jsem spokojen
www.lc8adv.cz
Zajímavé čtení. Jezdím už několik let otevřené helmy a musím řící k naprosté spokojenosti. U zavřených helem mi vadí, že se nemůžu tak kochat. Teď už dva roky máme se ženou Nolan N42 a jsme naprosto spokojeni. Nechal jsem namontovat originál interkom a pohoda. Helmá má sklopnou sluneční clonu, která pokud ji nechci dole, tak drží nahoře i ve 180, hluk v helmě je minimální.
Jediné co je nepříjemné je občas boční vítr, který dělá průvan pod hledím. To musí člověk maličko natočit hlavu a je to dobrý. Ale obecně mohu konstatovat spokojenost.
Vladek