Ta "vodováha" je podstatně přesnější. Zkoušeli jsme seřídit motorku na manometry a pak ji dali na vodní sloupec a tam jsme jěště museli řádně doladovat. Hlavně po přidání plynu, než se zase otáčky usadí. Tam to je hodně znát.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Vložil jsem do hadic cca 12 mm dlouhý závit m 6 jako tlumič rázů a manometry stojí na dané hodnotě.Závit jsem dal na stranu k napojení na vstřiky cca 2 cm do hloubky.
Cycli napsal:
Ta "vodováha" je podstatně přesnější. Zkoušeli jsme seřídit motorku na manometry a pak ji dali na vodní sloupec a tam jsme jěště museli řádně doladovat. Hlavně po přidání plynu, než se zase otáčky usadí. Tam to je hodně znát.
A Vodováhu máte naplněnou vodou nebo olejem. Mám trochu strach aby mi to tu vodu nevcuclo
Máme tam kapalinu do ostřikovačů, bo je modrá. Už ji vyžrala moje motorka. No hold moment šla na jeden a pak smrděla po lihu. Ale jinak šlape dobře.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mám tam hydraulickí olej,hladina je klidná a netřepe se. Jinak ů trubica má víšku 1500 mm zatim sem stim dělal 4 motorki a žádná ho nefcucla...
Kupredu spatki ni krok...
Mě vyžrala kapalinu proto, že jsem si dal hadičku blízko vejfuku a ona se propálila. No a pak druhej válec byl žíznivej. Ani jsem to kloudně nezaregistroval.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mám tam obyčejnej hydraulickej olej. Zkoušel jsem všechno možný, ale vyšel mi nejlépe na odezvu plynu a následné "zklidnění" hladiny. Trubice mám dlouhý 1,8m a k tomu 4m hadic pro připojení. Měl jsem tam dříve i tlumítka, ale nakonec jsem je vyhodil - funguje to výborně i bez nich na tu délku hadic a hustotu oleje.
Nemáte někdo podtlakový mamonmetr?
Potřeboval bych spočítat své neproplacené faktury ve stavebninách.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Udělám si taky tu vodováhu,ale ...je potřeba dělat takovýho obra? Udělal bych to podle toho nákresu na motoguziklubu,akorát nevím,kolik je pět a půl stopy.Tak 50čísel by bylo v poho,ne? nebo mně to motorka vychlastá?
Jestli to uděláš jen 50cm, tak se ti asi stane, že médium vycucneš - musel by jsi použít něco těžšího než olej (používá se rtuť ve skleněných sloupcích, ale to asi neseženeš) - jestli se nepletu, tak 5 a půl stopy je cca 165 cm.
Zdar GSáři,
I já jsem se stal před 14dny čerstvým majitelem 11pade GS, a mám najeto hrozně moc kilometrů 101jarních, je to pekelný stroj .ale mám co jsem pořád chtěl , mám jen trošku větší dilema buď "homeúdržba" nebo zda to pořád rvát do servisu.
Tak prosím o shovívavost ohledně mých dotazů.
Jedna soukromá, Bohumile ty jsi z Větéřova nedaleko Kyjova???? Já jsem z Vyškova, uvítal bych kdybych se mohl někdyzastavit a hodit řeč o GS.
Díky