Remus511 napsal:
To jsem..všek sám víš o čem je řeč.. Koupem se přece všichni v jedné vaně
Kašáku já mám hlad že bych sežral půlku prasete a dva řádky brambor
Myslíš venkovní vanu?
Kašáčku,udělej si s kamionkem vejlet do Tábora a dovez mi nějakej voňavej klobásek,chceš?
Jasně,ale chvilku to bude trvat.Bolí mě z toho za krkem.
Tak tomu říkám pravý pankový vozidlo.Přesně pro Servisáka a Kubrta Každýho bych posadil na jednu stranu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Klucí zelení sem slyšel že prej byl vyhlášenej novej tendr na raketový nosiče ale prej to bylo moc drahý tak budou rakety vrhat sami vojáci. Můžete to potvrdit?Když se na vás podivám tak bych řekl že už za sebou máte pár odpalů
toli přiložený následující obrázek:
Kubrte měl by ses pochlubit,že jsi anděl.Jestě to nějak musíš vařešit s tou M.M./Merilin Manson/ zpod opičích hor.Ta po tobě nějak jde.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Ano přátelé, krajský soud v Táboře mě shledal NEVINNÝM ve všech bodech obžaloby
Libore , řešit to nebudu,protože jsem nad věcí a vegetarián Hicks,KáTéMák Vjetrník a Mama Mia,mě nerozhoděj
Upravil Kubrt dne 03.12.2010 17:18
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte taky gratuluju!Uz je to aspon konecny rozhodnuti?Jestli jo,tak to asi na dalsi akci budes muset dat neco do placu!Jsem ti rikal,ze se v praci nemas flakat!By ti to doplatili a mohl jsi mit na darky!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Radošek : Děkuju !!
Vevis : Je to konečný rozhodnutí,proti němuž se nelze odvolat as tím "něčím do placu" se samo sebou počitá
Však zaměstnavatel mi musí ušlou mzdu doplatit a taky mi jí doplatí,takže budu tak na 5 dní v balíku
Kašák : myslíš maschinengewehr 42?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Náhodou... je to starej pelech,ale mě se z něj dobře střílelo...
jako opakovačka možná dobrý,ale aby to střílelo chvíli v tahu tak to ani náhodou
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA