Tak už se mi začínají sbírat kilometry cestiček a cest tady okolo...už by se z toho dala vymyslet nějaká slušná vyjížďka...co vy na to bando? jste pro? A ještě by mě zajímalo, jak byste to rádi...víc off nebo víc on?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Tak už se mi začínají sbírat kilometry cestiček a cest tady okolo...už by se z toho dala vymyslet nějaká slušná vyjížďka...co vy na to bando? jste pro? A ještě by mě zajímalo, jak byste to rádi...víc off nebo víc on?
...já jsem pro! že by tento víkend?
...víc off nebo on? ...no off nesmíš vynechat - nějak hezky to namíchej
Tento weekend? No něco spáchat můžem...počas má být...tak já zkusím něco vymyslet...:-)
Kdo se přidá?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
jencekgs napsal(a):
Taky můžu jen v neděli. Díky bohu je v olomouci flora tak tam moje jede a já můžu na moto.
no vidíš, jak Ti to vyšlo s tou vycházkou, Móňa půjde pěkně na kytičky, nezapomeň jí dát kapesné na vstupenku a párek
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
to Jencek:
...občasná tichá domácnost není na závadu ...stejně tě miluje
...pokud plánujete být spolu déle, nebo na furt, je dobré když si na tvé nepřítomnosti zvyká
to všichni:
...takže bychom v neděli vyrazili za HonzouGS do Gottwaldova?
Upravil prezi dne 20.04.2010 11:20
prezi napsal(a):
to Jencek:
...občasná tichá domácnost není na závadu ...stejně tě miluje
...pokud plánujete být spolu déle, nebo na furt, je dobré když si na tvé nepřítomnosti zvyká
to všichni:
...takže bychom v neděli vyrazili za HonzouGS do Gottwaldova?
V sobotu jsem přijel až v devět večer a vneděli jsem odjel k Petrovi v 10 ráno a vrátil se v 8 večer. Ani se jí moc nedivím že byla naštvaná.
V neděli to vypadá že bych mohl. Ještě nějaké komplikace z bytem, ale snad se to vyřeší.
Splněný sen moje 1100GS
Tak kolegáčkové.S definitivní platností se mi sypla motorka,takže vyjížďka teď v neděli byla zřejmě poslední .Dávejte na sebe pozor,udržujte bazény v pohotovostním stavu a doufám že se někdy někde na cestě potkáme.Já to letos ( nebo i na dýl ) balím.
PS: Pokud by někdo chtěl, je ta modrobílá mrdka na prodej za pár peněz.
pavelgs napsal(a):
Tak kolegáčkové.S definitivní platností se mi sypla motorka,takže vyjížďka teď v neděli byla zřejmě poslední .Dávejte na sebe pozor,udržujte bazény v pohotovostním stavu a doufám že se někdy někde na cestě potkáme.Já to letos ( nebo i na dýl ) balím.
heeej, dneska není apríla
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
pavelgs napsal(a):
Jak konec sezony?? Neblbni. Co se jí zase stalo?? Ty máš asi páteční kus nebo nevím. Bez tebe bude chudák Břeťa sirotek, vždyť jste nejúdernějnější část sekce.
Splněný sen moje 1100GS
pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobje*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóókurnikšuplík co zas je
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnice
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to Bystřické: no s MT 01 se má jezdit jen po "vyžehlených" asfaltkách bo "Podvozek má ovšem plné kecky váhy stroje a i přes svou sportovnější charakteristiku má s váhou na větších výmolech práci o to větší, hlavně když špatně trefíte vyjetou kolej. Tedy výmol v podélném směru jízdy. Díky zadní 190tce se pod vámi stroj nakrátko začne zpěčovat a sem tam i „hodí kopýtkem“ ..to je "výcuc z testu na motorkářích http://www.motork...15043.html
...myslím, že kamarádovi může vadit i hrbolatější okreska
...a my to přece budem kombinovat ...kousek rozbité okresky, kousek šotolinky, kousek louky, brodík ...teda tak bych si to představoval, ale konečné slovo a vůdcovství vyjížďky bude mít HonzaGS
Upravil prezi dne 21.04.2010 09:14
pavelgs napsal(a):
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobje*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóókurnikšuplík co zas je
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnice
Asi jsem na tuhle modrobílou značku moc náročný ,ale vždycky dávám k dobru srovnání se starou dobrou Kawou GTR.Ročník 88,najeto bez pár km 200 000 a počet závad za posledních 100 000km je nula.Na kardan ještě nebylo nutné šáhnout,nikde žádné gufera netečou.Synchronizaci udělám jednou za rok a kolikrát není ani nutné s ničím hýbat.Baterky to nežere,nastartuje po zimě na první škrt.Cifix,tak proč o 22 let mladší GS na tom není stejně?
Oběma motorkám dávám co potřebujíleje a seřízení dle výrobce.Motor poctivě před jízdou zahřívám a snažím se netankovat u podezřelých pump.Ovšem sere se jenom GS *pissed* .