Hicks napsal(a):
hmm... a jak je to u te GSX s podsedlovkou?
je dostatecne pevna pro naveseni nalozenych kufru, jako na vetsine GS?
ja jsem pred osmikilem uvazoval o Shiverovi... ale prodejce mi otevrene rekl, ze na dlouhe cesty ani poradne nalozeni to moc neni...
jinak ja myslel, ze prave GS je synonymum pro opravdu dlouhe vyjizdky.
No tak tohle si u kámoše ještě zkontroluju. Díky za námět.
Kurnik to GS mi pořád vrtá v hlavě, 12ka je krásná. vystřídalo se mi za 2 dny u garáže spousta GS, jednu jsem včera večer i poléčil a srdíčko to BMW ne a ne opustit. GSX kterou jsem chtěl vzít je pryč tak ještě uvidím.
Pája
Hicks napsal(a):
hmm... a jak je to u te GSX s podsedlovkou?
je dostatecne pevna pro naveseni nalozenych kufru, jako na vetsine GS?
ja jsem pred osmikilem uvazoval o Shiverovi... ale prodejce mi otevrene rekl, ze na dlouhe cesty ani poradne nalozeni to moc neni...
jinak ja myslel, ze prave GS je synonymum pro opravdu dlouhe vyjizdky.
No tak tohle si u kámoše ještě zkontroluju. Díky za námět.
Kurnik to GS mi pořád vrtá v hlavě, 12ka je krásná. vystřídalo se mi za 2 dny u garáže spousta GS, jednu jsem včera večer i poléčil a srdíčko to BMW ne a ne opustit. GSX kterou jsem chtěl vzít je pryč tak ještě uvidím.
Vem 12OO a nebudes litovat,pokud cestujes tak neni na cem premyslet,GSX ohromna sila ale tod vse ,fouka na tebe a nemuzes mimo cesty.
BMW GS 1200 adventure
jencekgs napsal(a):
A chytlo??? Škoda, aji bych se za tébou svezl na laně jako rogalo. Já drifty tuze rád
není problém,trenažérů je dost .Vem náhradní trencle a jdem do toho
Ok, jak bude čas tak dorazím. Já trenky nebudu potřebovat maximálně kapesník na krev kdybych to do tebe ze zadu ťuknul a dostal po tlamě
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Už se chlubím, foto z dnešní vyjížky na ostrém enduru u Petra před dílnou
Pěkně p..o pěkně Už tě konečně ta pračka omrzela?
Já furt čekám že tu moji leštěnku někdo koupí a nic Se na 1150 těším jak malej ogara. V noci nespím, zdá se mi o ní, moja na mě mluví a já nic, myslím na to jak si poprvé vyjedu a jak mi stojí v garáži
Btw: jaké podložky pod kufry či co?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
paja1 napsal(a):
...kurnik Pájo, možná ještě nejsi úplně ztracen ...to rád slyším!
HonzaGS napsal(a):[/b]Já furt čekám že tu moji leštěnku někdo koupí a nic Se na 1150 těším jak malej ogara. V noci nespím, zdá se mi o ní, moja na mě mluví a já nic, myslím na to jak si poprvé vyjedu a jak mi stojí v garáži
...si pohni, bo rozbiju prasátko a tu Pavlovu leštěnku si koupím jako záložní stroj!!!
HonzaGS napsal(a):[/b]Já furt čekám že tu moji leštěnku někdo koupí a nic Se na 1150 těším jak malej ogara. V noci nespím, zdá se mi o ní, moja na mě mluví a já nic, myslím na to jak si poprvé vyjedu a jak mi stojí v garáži
...si pohni, bo rozbiju prasátko a tu Pavlovu leštěnku si koupím jako záložní stroj!!!
Tak první kupce je na cestě. Nějaká slečna. A z Moravy Dnes se přijede podívat. Jsem rád, že to nedostane nějaký vesnický ňouma (nic proti vesničanům) co to zlikviduje. Bylo by jí škoda. Ale ještě není nic jistého, tak nebudu předbíhat.
paja1 napsal(a):
Jojo v pátek jste mě s PavlemGS nalomili s tím vyvažovacím hřídelem v 12ce.
Včera pak znovu JencekGS a večer kámoš a byl jsem zlomen.
Dneska jsem kouknul na net a je tam opravdu v motoru vyvažovák. Určitě si nějakou dvanáctkuGS vyzkouším, než utratím peníze.
Pokud ji někdo máte a podělíte se o dejmy tak vás rád ve Frenu přivítám.
Pája
jencekgs napsal(a):
Už se chlubím, foto z dnešní vyjížky na ostrém enduru u Petra před dílnou
Pěkně p..o pěkně Už tě konečně ta pračka omrzela?
Já furt čekám že tu moji leštěnku někdo koupí a nic Se na 1150 těším jak malej ogara. V noci nespím, zdá se mi o ní, moja na mě mluví a já nic, myslím na to jak si poprvé vyjedu a jak mi stojí v garáži
Btw: jaké podložky pod kufry či co?
Jsou to takové ty koso****delníky co jsou pod origo držákama bočních kufrů.
Určitě ji prodáš ale musíš rychle než ti ji vyfoukne Břeťa.
Splněný sen moje 1100GS
paja1 napsal(a):
Jojo v pátek jste mě s PavlemGS nalomili s tím vyvažovacím hřídelem v 12ce.
Včera pak znovu JencekGS a večer kámoš a byl jsem zlomen.
Dneska jsem kouknul na net a je tam opravdu v motoru vyvažovák. Určitě si nějakou dvanáctkuGS vyzkouším, než utratím peníze.
Pokud ji někdo máte a podělíte se o dejmy tak vás rád ve Frenu přivítám.
Clapi tak se tam někdo stavte s tou dvanáctkou ne
Splněný sen moje 1100GS
Tááák...a je prodaná...a koupila ji paní z Oder...takže paráda...teď se jen domluvit s pavlem a bude doma...mazel jeden...