Sviti ti servis a mas měky pnojmatiki... a zarezlej kardan.
: ))))
servis neni jen odmazlej, nemam mazaci diagnostiku, milan to dela pri velkym
pnojmatiky mekci jsou no, ale ono bylo hlavne pod nulou, tak to je hned
a kardan mam nahodou krasnej a namazanej !!
Mr GS napsal:
takhle cca 110km před Murmanskem... 110 km před pumpou
dali jsme to
Pěkně Petře!
A to píšeš z cesty právě teď? Že je tam lepší počasí jak tady...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ne, vyšlo to. Mě to trochu kecá s dojezdem, ale naštěstí do mínusu, takže tam vždycky je něco navíc. Už jsem asi 2x potřeboval najet 70 na dojezd 0 , takže letos jsem to překonal na 85km a pořád nedošel benzín nicméně nad motorkou už jsem se nadnášel a prdeli bych mohl štípat roxory
Bylo to před dvěma měsíci. Petrohrad je pecka... a bez západních turistů ... to ten zážitek znasobilo několikrát.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Ne, vyšlo to. Mě to trochu kecá s dojezdem, ale naštěstí do mínusu, takže tam vždycky je něco navíc. Už jsem asi 2x potřeboval najet 70 na dojezd 0 , takže letos jsem to překonal na 85km a pořád nedošel benzín nicméně nad motorkou už jsem se nadnášel a prdeli bych mohl štípat roxory
Bylo to před dvěma měsíci. Petrohrad je pecka... a bez západních turistů ... to ten zážitek znasobilo několikrát.
Tedy, já obdivuji, jak můžeš "přežít" ty nekonečný roviny, kde je nejvyšší kopec krtinec. To nedávám.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tedy, já obdivuji, jak můžeš "přežít" ty nekonečný roviny, kde je nejvyšší kopec krtinec. To nedávám.
Proto jsme tam jeli přes Norsko, aby se to vyrovnalo
Taky to nesnáším, ale někdy není na výběr... když chceš vidět něco v placaté zemi, tak to hold musíš přežít... ale často se to taky vyplácí. Neuvěřitelně mile jsem byl například překvapenej z Dánska... každej žvejká o tom, že tam nic není, ale je to krásná země plná zajímavostí... pokud teda jedeš kolem pobřeží... ty pláže, písečný duny, pevnosti, moře, majáky... prostě pecka... na rozdíl od Murmansku, do Dánska ještě aspoň jednou musím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Proto jsme tam jeli přes Norsko, aby se to vyrovnalo
Taky to nesnáším, ale někdy není na výběr... když chceš vidět něco v placaté zemi, tak to hold musíš přežít... ale často se to taky vyplácí. Neuvěřitelně mile jsem byl například překvapenej z Dánska... každej žvejká o tom, že tam nic není, ale je to krásná země plná zajímavostí... pokud teda jedeš kolem pobřeží... ty pláže, písečný duny, pevnosti, moře, majáky... prostě pecka... na rozdíl od Murmansku, do Dánska ještě aspoň jednou musím
Tak to máme podobnou zkušenost. Čuměli jsme celá rodina. Watové pobřeží.. Chce to komunikovat s domorodci a člověk dostane tipy že se nestačí divit, jako třeba ostrov Romo (oprava-obě "o" jsou přeškrtnutá ale zde se to zobrazovalo jako otazník) . Jeďte pořád rovně a až dojedete na pláž spadne vám čelist. Pro mě jeden z nejhezčích zážitků.
Upravil mahomaho dne 26.09.2022 21:31
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.