Mikes nestaviam dom ale neni času lebo mam toho jazdenia dost cez týždeň.Pracujem ako vodič nakladného auta a mam toho nekedy dost.Môj koniček su aj chitanie ryb a ani na to nemam čas.
zahorak napsal:
Mikes nestaviam dom ale neni času lebo mam toho jazdenia dost cez týždeň.Pracujem ako vodič nakladného auta a mam toho nekedy dost.Môj koniček su aj chitanie ryb a ani na to nemam čas.
A jo,ani nevím, proč jsem si myslel,že stavíš dům. No,chápu,že toho ježdění máš asi dost... :-).
Mikes
Nově s KTM... :-)
zahorak napsal:
TAky chytám ryby ale jen od října do konce roku jinak, radši jezdím
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
bohumil:
v roce 2004 jsem byl ve Slavkově s ford klubem..to se mi ještě chtělo přezouvat 4 gumy..ted už se mi nechce ...Bohumile jedete tam někdo letos hodit oko na oldtimery? a nevíš jak je to tam se vstupným a co parkování moto?je zabezpečené?
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Vstupný je tam 200 a parkovat motorku můžeš v areálu zámeckýho parku tam co je burza.Ovšem asi na vlastní nebespečí takže řetěz sebů. Je tam brána kde vybírají fstupný tak bi si snad fšimli že negdo tahne motorku Auta parkují venku okolo celího zámku až k městu. Já nic velkího brat nebudu takže jedu na motorce,až tam budeš tak pípni a dáme klobásek u Fanoša
Kupredu spatki ni krok...