GSSG napsal:
Ahoj, trošku jsem zaregistroval..na videu..,že zijes s kňourem, tak mě zajímají trošku detaily...v bytě či v domě...jak resis aroma...důvod tak úzkého soužití je jen to,že se vešlo co by sele do topcase,bo i antiislam ..a co dál s ..klidně i do PM
Dík
SG
prosimte prase (alespon to nase) nesmrdi vubec, nebo minimalne. Myslim, ze to hodne souvisi s tim, ze se minimalne POTI.
Spis nez smrdi, tak absorbuje pachy.. takze pokud ma cistou ubikaci, nevidim problem.
Tj. kdyz bys porovnal treba Boba nebo Medika... tak prase je pri stejnym hygienickym levelu cejtit nekolikanasobne min. Jediny jsou pachovy zlazy na prednich packach, ale to je cejtit spis jako ocet.
My ho mame normalne doma, akorat ZA mrizi... babe z prapodivnyho duvodu jako vadi, aby chodil po celym baraku. Nakonec jsem teda ustoupil a je za mrizi i kdyz ma normalne vlastni zwei zimmern.
Ta baba, co ti dělá společnost, musí bejt svatá. A nebo jsi ji uloupil z ústavu pro choromyslné.
Normálně při té péči, co to čuně má, bych váhal, zda nesežrat tebe a nenechat si čuně na zlé časy Jo a připomeň mě, starému dědkovi se slabou pamětí, že ti musím nechat očuchat moje žlázky, aby jsi měl srovnání A Kubrtovi nic, bo závidí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
GSSG napsal:
Ahoj, trošku jsem zaregistroval..na videu..,že zijes s kňourem, tak mě zajímají trošku detaily...v bytě či v domě...jak resis aroma...důvod tak úzkého soužití je jen to,že se vešlo co by sele do topcase,bo i antiislam ..a co dál s ..klidně i do PM
Dík
SG
prosimte prase (alespon to nase) nesmrdi vubec, nebo minimalne. Myslim, ze to hodne souvisi s tim, ze se minimalne POTI.
Spis nez smrdi, tak absorbuje pachy.. takze pokud ma cistou ubikaci, nevidim problem.
Tj. kdyz bys porovnal treba Boba nebo Medika... tak prase je pri stejnym hygienickym levelu cejtit nekolikanasobne min. Jediny jsou pachovy zlazy na prednich packach, ale to je cejtit spis jako ocet.
My ho mame normalne doma, akorat ZA mrizi... babe z prapodivnyho duvodu jako vadi, aby chodil po celym baraku. Nakonec jsem teda ustoupil a je za mrizi i kdyz ma normalne vlastni zwei zimmern.
Dík za odpověď, holt jiný kraj, jiný mrav.., když to nevadí okolí ...se babě divím, že jí to vadí!!
ale díky tomuhle jsem si vzpomněl na klasiku YouTube Video R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Vemsu napsal:
Aha tak to vysvětluje všechno, ale kdo chce kam...
ty tu.pa ku.ndo, co si tu voteviras svoji dr.zku na vegetariany?
ses uz docista po.srala, ne?
wogo...
Ses špatně vyspal nebo co...? Tohle se normálně ženským neříká!
Díky za zastání, normálně se nám tak neříká, ale hixík má jednu velkou omluvenku, je vegetarián, chybí základní stavební kameny pro psychickou pohodu. Fyzická i psychická nedostatečnost je holt daň
Vemsu napsal:
Díky za zastání, normálně se nám tak neříká, ale hixík má jednu velkou omluvenku, je vegetarián, chybí základní stavební kameny pro psychickou pohodu. Fyzická i psychická nedostatečnost je holt daň
a to jake konkretne? Povidej, prehanej.. biochemicko ze zvlastny skoli.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal:
Normálně při té péči, co to čuně má, bych váhal, zda nesežrat tebe a nenechat si čuně na zlé časy Jo a připomeň mě, starému dědkovi se slabou pamětí, že ti musím nechat očuchat moje žlázky, aby jsi měl srovnání A Kubrtovi nic, bo závidí
Mediku mne stacilo na radarce sedet metr od tebe
KAZDOPADNE... Bobicek ma extenzivni holcici fanklub... a musim rict, ze velka cast z tech bab je fakt dost hezka, nektery vylozene krasny.
17 cm
Vemsu napsal:
Aha tak to vysvětluje všechno, ale kdo chce kam...
ty tu.pa..........
Kubo, k tomuhle by se gentleman snižovat neměl...a zrovna Ty to myslím se svou výřečností (písemnou) nemáš zapotřebí...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Medik napsal:
A syrový maso je akorát pro psy a divochy. Civilizovaný člověk umí používat oheň.
Pro zdravé tělo i ducha platí zlaté - hejbe se a nežer.
syrovy maso je super pro ty co jsou sami a chteji mit nejake pekne berberry .. Treba tasemnicu nebo toxu.
Idealni pro opusteny batikovany raw-pipiny.
Keksíku, jíme s ženou tatarák skoro každý týden a zatím nic. Asi hodně stěstí... jsi pako
zmražené maso na tatarák je na prd
bohužel nevím ale o jiném řešení pro člověka, který má patologický strach z cizopasníků. btw. tatarák žeru fest, pro kontrolu jsem si dal nějaký antiparazitika a druhej den ze mně žádný mrtvý parazit nevyběhnul. jak se to kontroluje nechci vysvětlovat, ale zajisté ti to bude jasný.
za mně osobně, nejlepší je z vepřové panenky a k tomu jen dijonskou, kapary, nakládaný zelený pepř, žloutek nebo olivový olej... a ideálně nasekat na malé kousky nožem, spíš než pomlít, je mi milejší "na skus" než ve formě zubní pasty...
ty jo tak z toho cos vyjmenoval si tam nedávám nic
ja merim vsem stejne
17 cm
ripper napsal:
jíme s ženou tatarák skoro každý týden a zatím nic. Asi hodně stěstí... jsi pako
ja uz vim, ze jses z moravy... tepelna priprava potravin k vam jeste nedosla.
Komentovat je asi zbytecny, kdyz si myslis, ze pokud se cpes tatarakem furt tak musis automaticky chytit tasemnici.
Nemusis kazdopadne bez rizika to neni.
Upravil hicks dne 02.02.2017 21:39
17 cm
Co vim od zverolekarky, tak se s timto pripravkem roztrhl pytel. Chtel jsem jej take brat na klouby, ale bylo mi receno, ze se na to mam vy... Udajne jen tlumi bolest, pricinu bolesti neresi. Nejsem zverolekar, ani doktor, ale chtelo by se zeptat jeste nekoho jineho pro porovnani nazoru.
Uz jen to, ze je v popisu...pouzivej 3 mesice a pak na 3 vynechejte o necem vypovida. Asi je to zahul pro nejaky organ, ktery se z trimesicni kury musi vzpamatovavat a regenerovat.
Já ho beru od lonského září, ne tenhle ale Alavis MSM, s kolenama jsem měl problémy už před patnácti lety, ráno jsem z druhého patra slézal po zábradlí, levou nohu jsem si v nákladáku na spojku dával rukou při nakládání s paletákem jsem kolena rozhejbal. Dostal jsem se přes známého k vyhlášenému ortopédovi který mi podle rentgenu řekl že mám kolena zničený jako vrcholový sportovec , něco s chrupavkou a mazáním. Do každého kolena mi píchnul tři injekce které pojištovna nehradila a já začal opět s dětma jezdit na kole a lyžovat. V loni mě levé začalo opět pobolívat, kleknout si, dřepnout si, sednout si na záchod bez pomoci rukou byl problém. Už ani nevím kdo mi o tomhle řekl, pročetl jsem různé diskuze a řekl si když to neublíží konovi tak ani volovi a objednal to. Po cca třech měsících jsem k tomu už ruce nepotřeboval. Takže i kdyby to fungovalo jen jako placebo tak jsem spokojen. V půlce prosince jsem to vysadil a tet opět nasadil. Bavil jsem se o tom s mladším kamarádem který je po výměně kyčle, tet ho čeká druhá a jí nějaký podobný přípravky ale z lékárny. Porovnával složení a že je hodně podobný, v tomhle je ale ve větším % nebo koncentraci ? Už si to nepamatuji přesně, prostě silnější a několika násobně levnější než z lékárny. Byl jsem nedávno u doktorky na preventivní prohlídce a ta se mě ptala co kolena, mám to v kartě. Řekl jsem jí že dobrý a že sjíždím Alavis, ona mi řekla že mi neuškodí a že ho sama bere taky.
Upravil milan67 dne 02.02.2017 22:21
tohle ma Bobicek od svoji pani doktorky.. tak mu to zeru taky.
17 cm
Miguel napsal:
panebože. když tě to opravdu tak trápí, můžeš si maso na tatarák nechat zmrazit a pak rozmrazit a je to v pohodě...
zmražené maso na tatarák je na prd
bohužel nevím ale o jiném řešení pro člověka, který má patologický strach z cizopasníků. btw. tatarák žeru fest, pro kontrolu jsem si dal nějaký antiparazitika a druhej den ze mně žádný mrtvý parazit nevyběhnul. jak se to kontroluje nechci vysvětlovat, ale zajisté ti to bude jasný.
za mně osobně, nejlepší je z vepřové panenky a k tomu jen dijonskou, kapary, nakládaný zelený pepř, žloutek nebo olivový olej... a ideálně nasekat na malé kousky nožem, spíš než pomlít, je mi milejší "na skus" než ve formě zubní pasty...
ty jo tak z toho cos vyjmenoval si tam nedávám nic
Zapomnel jeem jeste na nakladane jelapenos. Chut je famozni, dej tomu sanci
Driv jsem taky jedl cibuli s wrchestrem a kecupem a rikal tomu tatarak))
pod trvalým dohledem
Zeptam se,je tu tolik lidi co se tim zabyvaji-ma nejaky pripadny dlouhodoby negativni vliv na zdravi,kdyz kazde rano snidam cerstvy krupavy chleba s kvalitnim maslem a kvalitnim ceskym medem?Obcas hlavne o vikendu to teda alternuju s full english breakfast,ale tam je me to jasne..
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi napsal:
Zeptam se,je tu tolik lidi co se tim zabyvaji-ma nejaky pripadny dlouhodoby negativni vliv na zdravi,kdyz kazde rano snidam cerstvy krupavy chleba s kvalitnim maslem a kvalitnim ceskym medem?Obcas hlavne o vikendu to teda alternuju s full english breakfast,ale tam je me to jasne..
trollis...
Upravil hicks dne 03.02.2017 08:32
17 cm
cechi napsal:
Můj praděd kouřil padesát partyzánek denně, slivovičky se neostýchal, sádlo a škvarky byly "must have" a jeho život ukončila komplikovaná zlomenina po pádu ze žebříku a sepse ve věku přes 70 let.
Genetika je základ.
Soutěžní kulturistika mi zprotivila jídla jako je kuře a rýže a zdravou stravu obecně. Na tom už si dnes pochutnám jenom u číňanů.
Řekl bych, že nadváha byť ze zdravého jídla je ničivější, než přiměřená tělesná hmotnost udržovaná běžnou stravou.
Např. zdůrazňuje se jíst ryby, ale většina z nich je získaná farmářským chovem a obsahuje bůhvíjaké sajrajty. Bojuje se proti červenému masu v souvislosti s rakovinou tlustého střeva, ale národ se čtyřnásobnou spotřebou proti našemu, tj. Argentina, má prakticky nejnižší výskyt tohoto onemocnění.
Po padesátce se masa plánuju vzdát úplně, ale asi to bude boj
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
a rýže a zdravou stravu obecně. Na tom už si dnes pochutnám jenom u číňanů.
Řekl bych, že nadváha byť ze zdravého jídla je ničivější, než přiměřená tělesná hmotnost udržovaná běžnou stravou.
zalezi jaka nadvaha... mirna + zdrave jidlo ne.
Muzes bejt hubenej a mit cholesterolu tolik, ze mas misto krve majolku
Např. zdůrazňuje se jíst ryby, ale většina z nich je získaná farmářským chovem a obsahuje bůhvíjaké sajrajty.
tohle byva uz spis naopak... viz losos. Ten z prirody je vetsinou vetsi pruser, nez chovanej.
Jasne, cinska cunata chovaji pangase ve splaskach.
Bojuje se proti červenému masu v souvislosti s rakovinou tlustého střeva, ale národ se čtyřnásobnou spotřebou proti našemu, tj. Argentina, má prakticky nejnižší výskyt tohoto onemocnění.
Po padesátce se masa plánuju vzdát úplně, ale asi to bude boj
no jestli to neni spis UZENINAMA.. nez masem jako takovym.
17 cm