Zdá se mi, že jsem kdysi někde četl nebo slyšel, že v rámci záruky BMW Motorrad má člověk nárok na náhradní motorku po dobu záruční opravy. Bohužel už nevím, kde to bylo, a nemůžu to najít. Neví o tom někdo něco? Díky za info.
P.S. Je normální, že mi autorizovaný servis při inspekční prohlídce motorku neumyje? Nechci vypadat nevděčně, ale u aut bývá zvykem vracet je po servisu čistá.
U Bychla v Praze mejou, ale wapkou. Tak to mají ode mě zakázané :-) a prý nečekat, že kolem toho budou lézt s houbičkou:-) ale hezké by to bylo.... :-))))
cerv napsal:
Zdá se mi, že jsem kdysi někde četl nebo slyšel, že v rámci záruky BMW Motorrad má člověk nárok na náhradní motorku po dobu záruční opravy. Bohužel už nevím, kde to bylo, a nemůžu to najít. Neví o tom někdo něco? Díky za info.
P.S. Je normální, že mi autorizovaný servis při inspekční prohlídce motorku neumyje? Nechci vypadat nevděčně, ale u aut bývá zvykem vracet je po servisu čistá.
Tak to jsi se měl narodit víc západním směrem.
Tady jsi v ČECHÁCH,tak nečekej nic co je obvyklé jinde kde si váží zákazníka a jsou si vědomi toho,že spokojený zákazník se vrací. Tady nám hojd nic jinýho nezbyde,než se taky vracet,protože neni kam jít jinam. Už mi tenhle přístup našich servisů začíná dost vadit a silně přemýšlím o tom,že si zařídím svůj servis.O práci bych asi nouzi neměl,protože jak se bavím v poslední době s lidma kolem motorek,tak je jich dost,kteří nevědi kam do servisu,nebo se už víckrát spálili a teď to radši patlaji sami doma a pak nevědi co s tim. Viz místní téma "Jak vyndat olejový filtr". Vždyť je to tak triviální servisní úkon.
Zkrátka buď se spokojíš s tím kam jezdíš,nebo hledej někoho lepšího. Nejspíš za hranicema,tam to funguje opravdu jinak.
titika napsal:
U Bychla v Praze mejou, ale wapkou. Tak to mají ode mě zakázané :-) a prý nečekat, že kolem toho budou lézt s houbičkou:-) ale hezké by to bylo.... :-))))
Fakt joo???
Já byl loni u Bychla na gan. 1000km a mého miláčka jsem dostal jako prase
Né že bych byl nějakej pintlich, ale černý prsty jsem sundaval ještě celý měsíc *pissed*
Teď mně čeká 10tis a vzhledem k čekačkám a ceně budu zase trpělivě čistit
Jestli tam pojedeš dřív, tak dej vědět. Jsem zvědav jak to zmáknou s tou houbičkou Japanese GAME OVER
Jedu tam tenhle pátek a pán mi tvrdil, že mytí wapkou je v ceně. Ale jestli mi to poťapaj špinavejma rukama, tak si to umejou!*pissed*
Na mýho mazlíka jen v rukavičkách
Dnes jsem mluvil s klukem, který si pořídil ADV 08. Nejdříva byl v autecu a tam mu zdělili datum dodání do 3měs (u nové 800GS až příští rok)
Mimo řečí mu doporučili se obrátit na některé zastoupení v SRN kde budou lhůty určitě kratší a taky že jo.
Dojel do rajchu objednal moto a rovnou se v Autecu objednal na 1000km garančku a vše vychází podle plánu
Moto přišla do tří týdnů a teď má 2měsíce na najetí km.
Japanese GAME OVER
Mozno smerom na zapad ano, ale urcite nie smerom na juh - tu v Italii je to des-bes-hruza. Pravidelne tu chodim po kamaratoch menit oleje, filtre, sviecky, nastavovat ventily, sponovat retaze a riesit milion a jednu vec, ktore priemerny ceskoslovensky kutil zmakne doma v garazi s golasadou a kombinackami pre radost cez vikend. Servisy tu beru neskutocne prachy a nadstandardne sluzby necakajte - ziadne mytie a podobe hovadinky, vecne dohadovanie sa a nedodrzane terminy *pissed*. A este potom udiveny ksicht, akoze "o co tomu debilovi ide?"
Cest vynimkam, resp. sluzbam po znamosti
Autec ma dodaci lhutu osmistovky na pristi rok?
Kdyz jsem byl pred cca 3 tydnama u Bychla na servisu, 800GS meli vystavenou na prodejne a zrovna volali zakaznikovi, co ji mel objednanou, ze si pro ni muze kdykoliv prijet.
marek321 napsal:
Mozno smerom na zapad ano, ale urcite nie smerom na juh - tu v Italii je to des-bes-hruza. Pravidelne tu chodim po kamaratoch menit oleje, filtre, sviecky, nastavovat ventily, sponovat retaze a riesit milion a jednu vec, ktore priemerny ceskoslovensky kutil zmakne doma v garazi s golasadou a kombinackami pre radost cez vikend. Servisy tu beru neskutocne prachy a nadstandardne sluzby necakajte - ziadne mytie a podobe hovadinky, vecne dohadovanie sa a nedodrzane terminy *pissed*. A este potom udiveny ksicht, akoze "o co tomu debilovi ide?"
Cest vynimkam, resp. sluzbam po znamosti