Je Akrapovič jedina dobra volba pre R1200 GS LC alebo mate skusenosti aj s inymi vyrobcami?
Upravil juro017 dne 21.01.2014 20:16
HONDA CB 1000R 2009, GILERA Nexus 300 i.e. 2011, BMW R1200 GS 2014
Najel jsem s tim akrapem 600km za den a vecer me z toho bolela hlava. Asi uz jsem starsi pan (40), na cestovani bych to nechtel.
Ale na vrkani kolem komina asi dobry, kdyz jsem za to v tunelu vzal tak to bylo
Carpe diem
Mal som na nahaci ok. Na supersporte ok. Po dovolenke na XTZ s ladakom som zistil, ze na GS si ho uz nedam. Pri dlhom cestovani chcem mat co najvacsi komfort a akusticky klud. Ako pise Lord, na prdkanie okolo komina je to fajn. Samozrejme kazdy clovek je iny. Prepac ze to nie je priama odpoved na Tvoju otazku, chcel som prispiet osobnou skusenostou. Ale skusim. Mal som len Akrapovic a Leo Vince. Vyber si taky ktory sa z GS aj zladi vizualne.
LeoVince som mal na predoslych moto ale minuly rok Leo skoncil. Pocul som ze ich ma niekto kupit a ZEVRAJ od februara sa budu dat zase objednat. Hlavne su tam 50% ceny proti Akrapu.
...tento by som si vedel predstavit na mojom bonbone.
juro017 přiložený následující obrázek:
[42.11Kb]
Stejně je to jenom frajeřina, protože to nikdo nevyužijete a dělá to akorát randál
Mas pravdu, je to frajerina a robi to rachot ale vdaka tomu rachotu mi to uz par krat zachranilo kozu, ked si pani za volantom s cigaretou v ruke spomenie ze zabudla odbocit, strhne volant dolava a skrizi ti cestu.
Upravil juro017 dne 21.01.2014 21:34
Ja mám parťáka čo má Akrapy aj s originál zvodmi. Celá sústava dáva krásny dunivý zvuk a je ho počuť na ďaleko. Keď idem počas jazdy za ním tak na 50 metrov tak to vydáva taký silný zvuk že mi to normálne vadí. A to mám Schubertku C3pro. Na KTM 950 adventure som mal 2 Remusy a tie dávali extra bomby. Momentále mám aj ja radšej akustickú pohodičku a laďák nepotrebujem riešit.
HONDA FMX650, KTM 950 ADVENTURE, BMW...
mám termignoni a spokojnosť. na jazdenie okolo komína tlmivku vyberieš a zvuk super, na dlhé trate tlmivku vložíš a je to ok
zelenac přiložený následující obrázek:
Mam ladak od Leo Vince, ma i silenter takze pokud nechcete kraval tak neni
Fotku mam ve foto albu zde na webu ale nevim jak ji sem dostat
R 1200 GS LC ....prodaná , do výroby na únor 2021 objednána R1250GSA Edice 40 let GS
tomoking napsal:
Mam ladak od Leo Vince, ma i silenter takze pokud nechcete kraval tak neni
Fotku mam ve foto albu zde na webu ale nevim jak ji sem dostat
ripper napsal:
Stejně je to jenom frajeřina, protože to nikdo nevyužijete a dělá to akorát randál
Mas pravdu, je to frajerina a robi to rachot ale vdaka tomu rachotu mi to uz par krat zachranilo kozu, ked si pani za volantom s cigaretou v ruke spomenie ze zabudla odbocit, strhne volant dolava a skrizi ti cestu.
Randál je o zdraví a motorka na které se cestuje - od toho GS jsou - přece nemá připravit jezdce o rozum. Argument, jak hlučným strojem na sebe upozorńuju a zachraňuju si život neberu. Kdyby to tak měli všichni motoristi, byla by tu soutěž kdo bude dělat větší kravál a na silnicích by to bylo na zešílení..
Randál je o zdraví a motorka na které se cestuje - od toho GS jsou - přece nemá připravit jezdce o rozum. Argument, jak hlučným strojem na sebe upozorńuju a zachraňuju si život neberu. Kdyby to tak měli všichni motoristi, byla by tu soutěž kdo bude dělat větší kravál a na silnicích by to bylo na zešílení..