Ahoj kluci , pardon jestli tohle téma je někde v historii již open..
Ale jak se tahle vec ovládá ?
Stisknu na displeji lupu / zadám adresu cíle / možné cesty se vypočítájí a zobrazí .. to je Ok.
Ale jak se vkládá do vypočítáne trasy průjezdná místa?
Při zadávání adres se musí vždy vyplňovat ulice / číslo popisne , ale já chci městem jenom projet neznam ulice ani číslo popisne
Dekuji za info
Cbpepe přiložený následující obrázek:
Návod pro Zumo 660 (mělo by to být hodně podobný):
1. Jak se vkládají do vypočítané trasy průjezdná místa?
Kam vést - Vlastní trasy - Upravit aktuální trasu - Přidat nebo odebrat body
Při zadávání adres se musí vždy vyplňovat ulice / číslo popis..?
2. Při zadávaní adres se nemusí vždy vyplňovat ulice, ČP, dáš navidgovat do: ,,Města"
Jen ty průjezdní body musíš optimalizovat, jinak Tě to protáhne centrem. Třeba taková zácpa v Lyonu, stojí za to
3. Optimalizace průjezdního bodu, se dělá ideálně po tom, co už máš aktivní trasu, abys trasu při optimalizaci viděl na obrazovce: Upravit aktuální trasu - Přidat bod - Blízko - Město (vybereš si město, které chceš objet mimo centrum) - Vybrat z mapy (plácneš tam výpadovku, kterou chceš vyjet) - OK - Odebrat bod toho města, které Tě vedlo přes centrum.
Zumo 660 mi v pohodě zvládalo 400Km trasy, 800Km trasy už byl problém vypočítat.
Upravil czgros dne 31.03.2023 23:47
Když chceš jen projet tak je pro tebe lepší dát "Města" a těsně před tím městě na to myslet, pokud nechceš do centra..
Já si třeba většinou dám ručně bod na cestu před to dané město.., výběrem z mapy.. Takto tvořím i trasy, vždy bod někde na cestě..
Upravil lako dne 01.04.2023 07:53
Over than 250k km on BMW GS bikes
Dikes za info .. návod jsem si stáhnul tak zkusim se s tím poprat
Popr se budu ptát ochotných motokolegu co tuto krabičku používají
Jezdím na BWW 1200 gs rok 2018