ahoj, určitě to nepůjde!!!! Svody bez kat od remusu jsou širší, světlá výška moto se ti sníží o cca 3 cm. Já osobně mám šusplech a padáky adventure spec, ale musel jsem osadit spacery cca 2 cm, aby se tam ten svod vešel. Se standardním šusplechem si nahranej. Stejně tak většina padáků (třeba TT) na to nejdou, protože ohyb svodů u motoru je taky širší, takže se to pak padáků dotýká / zavazí.
Jinak celá soustava Remus na 800GS udělá svoje, táhne to odspoda, zvuk je paráda, s tlumítkem to neni ani kdovíjakej bordel, spíš takovej bohatší zvuk.
ja mam toto.. a som velmi spokojny, ma za sebou 24 000 km teraz som ho zhodil a koncovka nevykazuje ziadne opotrebenie, nic v nej nehrka. A je to lacnejsie nez Remus....Svetlá výška motorky zostáva, padák TT je tam bez úprav.
tu je ukazka YouTube Video
Upravil siso dne 11.12.2009 20:43
Katalizátor je vonku, org. výfuk sa reže niekde tam kde končí páka zadnej brzdy. Rozdiel na výkone asi nespozoruješ, ale s kombináciou zo športovým vzduch. filtrom to ide podstatne lepšie od spodu.
Značka je made in Slovakia - IRON BULL. (V SK jazdí už 5 moto s týmto výfukom)
Mimochodom po 40tis. km som ho dal výrobcovi na repas, vata bola takmer v poriadku. Vymenila sa len prvá vrstva, ktorá vykazovala opotrebenie len pri vstupe výfukových plynov do koncovky.