Ahoj kluci, chtěl bych vás poprosit o pomoc. Mám vyhlídnuté GSo vzducháč, mám oskenovaný německý TP a vyplněnou servisní knížku, vinko.
Zkoušel jsem podle vinka české zastoupení, ti dokázali zjistit jen svolávačky - prý to žádné nemělo (rok výroby moto 2011) a další info mi nemohou jakožto nemajiteli podat. Odkázali mě na německý servis kam to jezdilo. Kamarád tam s plynulou němčinou volal ale také bez úspěchu. Německý servis nechce skrz ochranu osobních údajů nic prozradit. To jako fakt má BMW všechno v databázi ale když přijde na věc tak nic nevytáhnou?
Chci se zeptat a poprosit jestli někdo z vás má kontakt, který tu historii dokáže vytáhnout.
Díky za info, kdyžtak vám to mohu zaslat na mail nebo do soukromé zprávy. :-)
Máme taky naprosto stejnou zkušenost. Servis v Německu se odkazuje na ochranu údajů a nesdělí neznámému nic. A z nějakého online trackeru za 10E vypadlo, že po 6ti letech měla motorka u nějakého úkonu asi 2x tolik km, než se potom 15ti letá dovezla do Česka... :/ Otázka, jestli si to ta služba nevycucala z prstu.
Tak kontaktuj prodejce, že máš zájem, jen že bys s ním chtěl ještě před samotným prodejem navštívit servis BMW pro diagnostiku + pro "formalitu" prohlédnutí historie a že si jí hned odvezes...
Mě to přijde celkem korektní jednání a pokud nemá co skrývat tak s tím nebude mít problém...
Hosi problem je ten , ze servisni historie motorky neni jak treba u skodovky nebo VW kde ti i v cesku zjisti jak bylo servisovano v jinym state. Bohuzel u BMW je to jen v servisu kde to bylo provadeno.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Hosi problem je ten , ze servisni historie motorky neni jak treba u skodovky nebo VW kde ti i v cesku zjisti jak bylo servisovano v jinym state. Bohuzel u BMW je to jen v servisu kde to bylo provadeno.
To jo ale pak do toho servisu zavoláš a oni se odkážou na ochranu osobních údajů a nesdělí nic...
Brtník musíš vědět kde, VW koncern má brutální historii a pokud to jezdilo do oficiálu tak ti to tady zjistí když jsem kupoval svoje 3 superby v De měl jsem předem vytisknutý 6 ti stránkový raport co vše a kdy bylo děláno.
Prostěoff:nic nezjistíš a nelámej si s tím hlavu prostě bmw to do systému někdy dá,někdy ne dle chuti každého dealera.Poradím ti pokud ten známej mluví plynule německy at zavolá dle dealera v servisce na poslední servis většinou to když budou chtít dohledají dle vinka.Pokud budou ochotní řeknou ti co bylo děláno,ale nepošlou ti na mail kopie ˇučtu co bylo děláno jsou připosraní z gdpr,já když jsem chtěl kopie účtů tak mě začernil jméno Helmuta