čauko. tak jako každej rok si napiš do tomboli poukaz odemne. ale či prídem alebo nie je zatial vo hviezdach
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Taky si me napis + draha polovicka. Akorat dorazime v az v sobotu rano...v patek mam do noci beneficni vystoupeni s kapelou pro vozickare.. Pokud možno spani v chalupe .
Bedabanjo napsal:
Taky si me napis + draha polovicka. Akorat dorazime v az v sobotu rano...v patek mam do noci beneficni vystoupeni s kapelou pro vozickare.. Pokud možno spani v chalupe .
zapsano tu chalupu poresime nejka to pujde
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hlasim, ze dorazim PA-NE. Spani v chalupe.
Ivos
Upravil Ivanhoe dne 25.07.2019 13:08
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Ahoj, pokuď nevadí, že jsem důchdce a už nemám BMWé, si mě napiš. Spát raději v teple v domečku, nejradši s nějakou cizí Jó, už nemusím vegetařit, už opět žeru vše.
Upravil rop dne 25.07.2019 18:48
https://www.zonerama.com/rop1
hoj, předběžně se hlásím - spaní v chalupě, tam úplně nahoře v tom patýrku , jako posledně...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
hoj, předběžně se hlásím - spaní v chalupě, tam úplně nahoře v tom patýrku , jako posledně...
vis jak to je kdo driv prijde ten driv mele, ja to zamenerne nikomu nebudukuju jelikoz pak bych nedelal nic jineho nez hlidal kdo si kam lehl. Jo a dojedes sam nebo +1
Upravil schrek dne 25.07.2019 22:56
Čeština můj koníček
rop napsal:
Ahoj, pokuď nevadí, že jsem důchdce a už nemám BMWé, si mě napiš. Spát raději v teple v domečku, nejradši s nějakou cizí Jó, už nemusím vegetařit, už opět žeru vše.
Jasne neni problem, rad uvidim nove tvare . Jinak jak je napsany na starakach pro jistoru i "matraci sebou " nemuzu zajistit ze bude matrace pro vsechny.
Čeština můj koníček