Pokud se to podaří namnožit nebo převést třeba do PDF měl bych také zájem. Motorku mám z dovozu a "sprechtit ani speekovat" neumim. A tyto knižečky maji hafo informaci k nezaplaceni. Dejte vědět jak to dopadlo. DÍKY
Já tyto příručky mám sice německy, přeložit se to dá, ale pohodlnější by bylo to mít v češtině. Mohlo by se to dát sem na stránky
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Jo Miloši, to bych asi měl taky zájem o zapůjčení, samozřejmě s poctivými úmysly... Stavím se tedy do řady prosebníků, co si to budou po přečtení pamatovat
Ahoj ted jednám taky o zapůjčení v češtině, v zájmu dát to do pdf a pak kdo by měl zájem tak bysme to nějak vyřešili. Naskenovat to není problém, jen to sehnat Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
já bych si s dovolením také vzal, až to bude na stránkách ke stažení..mám příručku i servisku, ale německy
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Ja ten manual mam na CD, ale nekde zahrabanej, pokusim se ho najit a dam vedet. Kdyz tak prepalim a poslu... Nicmene strasne jsem po nem touzil apak jsem se do neja nekouk ani jednou...
BMW R1150GS MY02
Tak to je ideální stav. Nechtěj ale vědět jak dlouho jsem dumal nad odvzdušněním brzd a spojky než se mi do ruk dostal anglickej manuál a já se mohl pustit do výměny brzdové kapaliny