Dnes jsem zjistil, že od července je k dispozici nový FW ve verzi R068. Takže neváhejte aktualizovat ... Protože aktualizace mi smazala přednastavené parametry, zde je aktuální verze Control panelu: https://www.inter...JkYWYyMWVi a zde updater pro Windows: https://www.inter...MWM2YjQyOQ. Pokud by z nějakého důvodu nefungovaly odkazy (extrahoval jsem je ze stránek Interphone.com) zde je odkaz na jejich web:https://www.inter...b/Firmware
Upravil Ruda dne 01.08.2020 22:11
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Pridam zkusenost po jizde v chcanci. Dali jsme s pritelkyni asi 100km ve slejvaku v rakousku, vse ok. A druhy den odpo, nam zacali blbnout sluchatka. Vecer jsem zjistil ze se do obou konektoru dostala voda a kontakty orezly. Takze po desti vzdy odpojit.
R1250GSA HP
Já to měl na Sportu... cca za 3 týdny se zase rozběhl, nicméně bych doporučil konektor namáznout vazelínou (resp. tu přiléhající gumu/tělo - nikoli kontakty )
Pánové, prosím, je někde psáno, co nový FW vylepšuje, přidává, opravuje?
Prostě změny.
Já to na jejich stránkách nějak nemůžu najít.
(Nechci měnit něco co mi perfektně funguje, pokud by bylo jediné vylepšení třeba konektivita s dalšími telefony nebo dosah rádia, tedy funkce, které mě nezajímají)
Díky
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Momentálně po 4 denní tůře. Měl jsem několikrát chuť to zahodit do ****u. Měl jsem (resp. pořád mám doma) několik předešlých Interphonů a nikdy nebyl žádný problém. AVANT se mi neustále odpojuje a připojuje k telefonu (v případě, že je připojen jiný interphone k Avantu), Mám-li k AVANTu připojený druhý Interphone (F4mc), tak hlas z něj je v AVANTu je strašně hlasitý, ale strašně. V podstatě se nedá zeslabit (poté přestane být slyšet úplně), poslouchám-li navigaci z telefonu a připojím další Interphone k AVANTu, tak po cca 10 minutách začne navigace jen chrastit - zcela nesrozumitelné. Připojím-li dva interphony, tak každý má zcela jinou hlasitost (jeden strašně řve, druhému skoro není rozumět). Oddělené ovládání hlasitosti v aplikaci telefonu je zcela naprd, AVANT si v podstatě dělá, co chce. Jediné co funguje, je když poslouchám muziku a eventuelně k tomu navigaci ze stejného telefonu. Jakmile k tomu již připojím jakýkoliv další Interkom (vše značky Interphone) tak se to začne kurvit. Co nechápu už vůbec, proč, když starší Interphony šly připojit ke 4 dalším, tak supermoderní AVANT jde spárovat jen ke dvěma????? Ještě zkusím ten poslední update a pak to hodím do ****u...
Ahojte, prosím o konzultaci :-)
Avant + Zumo 595, oboje aktualizované.
Nastavení: zapnuté dva kanály tak, aby bylo permanentní spojení s manželkou na druhé motorce a zároveň do rozhovoru mixovala povely navigace. Toto funguje perfektně.
Problém: když navigace vyšle povel tak je začátek prvního slova useknutý. Prostě, místo „po sto metrech odbočte doleva“ slyším třeba „ .. ..o metrech odbočte doleva“
Připadá mi, jakože se Avant probouzí ze „spánku“ a nestihne začátek povelu, který dostal od Zumo.
Dřív to myslím nedělalo.
Ahoj, já to vyřešil (tedy s TomTomem) zjednodušením a to tak, že navigaci připojenou přes BT nemám a jen nahlas něco zahlásí z integrovaného reproduktoru (sice za jízdy při vyšších rychlostech nerozumím, ale slyším, že se něco děje a tak na ní mrknu...) - je to zjednodušení a odstranění mnoha případných komplikací dále
Ahoj, měl bych dotaz. Lze s AVANTem být ve spojení 4xINTERCOM (AVANT, TOUR, F5) a 1xtelefon. Tak abychom mohl být ve spojení a zároveň být ve skupince. S TOURem mi to nejde, tam jsem už problém že při párování už musím mít oba kanály prázdné. Někdo osobní zkušenost.
díky
Ondřej
To mara: ano tak to prostě dělá, začátek chybí, takže vždycky musím mrknou, za kolik těch metrů mám zabočit . Navigace z telefonu.
To schrek: nevím jestli je něco nového, ale ten poslední nepomohl. Sice to konečně pípne při opětovném spojení intercomu (vůbec nechápu, jak to tam prostě mohli nedát), ale to je tak všechno. Na jaře koupím Tour. Toto je fakt na hovno.
ja nastesti navigaci nepouzivam spojenou s Avantem a mam to jen na hudbu, telefon a spojeni jeste s jednim intercomem jinak nic nevyuzivam
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj, mám Avant necelé dva roky a začalo se mi stávat, že mi přestane hrát jedno sluchátko a po zahejbání s konektorem to opět v pohodě funguje. Koukal jsem na konektor a na obou stranách mám trochu rzi. V dešti jsem jel asi před rokem a od té doby nic a přitom to hrálo ještě do nedávna v pohodě. Měl někdo podobný problém ? Předpokládal jsem, že to bude nějak chráněné proti oxidaci, když je to určený na venkovní použití a že tomu jedna jízda v dešti nijak neuškodí.
Já už kupuju čínský Lexin - odešly mi během asi 8 let 3 ks Interphone - většinou během deště a když jsem se díval do konektoru tak také vyrezlé... a do vnitřku jsem se pak ani nedíval (myslím do elektroniky)... takže ano, stává se to...
krwell napsal:
Ahoj, mám Avant necelé dva roky a začalo se mi stávat, že mi přestane hrát jedno sluchátko a po zahejbání s konektorem to opět v pohodě funguje. Koukal jsem na konektor a na obou stranách mám trochu rzi. V dešti jsem jel asi před rokem a od té doby nic a přitom to hrálo ještě do nedávna v pohodě. Měl někdo podobný problém ? Předpokládal jsem, že to bude nějak chráněné proti oxidaci, když je to určený na venkovní použití a že tomu jedna jízda v dešti nijak neuškodí.
Dělá mi to stejné...Mám ho asi 4 roky?
Zkontroluju konektor, ale myslel jsem, že to bude kabelem, tohle mi dělala předchozí generace interphonu (F4 ?), kde se ten kabel vevnitř lámal (několikrát jsem reklamoval).
BMW GS = stroj na radost
Tak to je fakt smutný. Možná máme jenom smůlu na kusy ale :-) Přemejšlím, jestli by tomu nepomohl třeba kontaktol nebo něco podobnýho. Minimálně na to zbavit se tý rzi. Po týhle zkušenosti si nejsem jistej, jestli Interphone zase koupím
krwell napsal:
Tak to je fakt smutný. Možná máme jenom smůlu na kusy ale :-) Přemejšlím, jestli by tomu nepomohl třeba kontaktol nebo něco podobnýho. Minimálně na to zbavit se tý rzi. Po týhle zkušenosti si nejsem jistej, jestli Interphone zase koupím
Já jsem se po této zkušenosti také rozhodl, že je již nebudu podporovat... o zvláštním chováním baterie ani nemluvě... (udávaná životnost v hodinách byla cca 1/4 a i po výměně baterie v autorizovaném servisu to nebylo o moc lepší...)