takže stejně jako u 850GS mi to přijde barevně přeplácaný. Ty zlatý kola jsou pro gangsta globetrottery
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
ta trikolóra se mi nelíbila ani na Hondě, která s tím začala u Afriky a kde se zjevně BMW inspirovalo... ta modrá je zase vyloženě na cestu a radši bych viděl šedivou, ale za mě taky dobrý, no však je to vlastně pořád tatáž motorka...
pod trvalým dohledem
mmnch nekde info, ze by to mohlo mit delsi sestku...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
- pokud mi přeplňování kompresorem, nikoliv turbínou, umožní dostat stejný výkon z o 30% lehčího motoru, tak ho jenom uvítám, stejně jako zvýšení točivého momentu...
- start stop používám už teď, když v létě čekám na světlech a boxer mi topí do noh, tak motorku chcípnu... pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
- start stop používám už teď, když v létě čekám na světlech a boxer mi topí do noh, tak motorku chcípnu...
...no a klikovka si sedne na šály...
17 cm
samozrejme, dokud ti nedojde palivo. Pokud jses nasazen, praktikujes tzv. "hot refuelling"... tj. vubec to nechcipas:
YouTube Video
---
ale vazne.. tyhle start/stop systemy, pripadne zbytecny chcipani na cerveny maji jednu moc osklivou vlastnost.. sedne se ti klika na saly. Dokud bezi motor, mas mezi klikou a salou malou vrstvicku mineralniho/syntetickeho sadla... jak to chcipnes, je to kov na kov.
Takze pri startu... si to trosicku skrtne/skrabne. Proto mam v autech povypinanej start/stop system.
Bohuzel, mi to rekli az pozde.
Long story short -- chcipanim motoru na cerveny motorce ani autu nijak nepomuzes, ale uskodis.
17 cm
Start stop v autě vypínám okamžitě, resp. přepínám do sportovního módu, kde se to neděje. Baterka, ochlazování turba, startér, ani na okamžik nepochybuju o tom, že to prostě není dobře. Z druhé strany, když ti v kabriu chytnu na světlech Oktávku v TDičku s vykuchaným DPF, trošku ten start stop snad i chápu...
Dělám to když stojím a vím, že budu stát tři minuty, takže dejme tomu za dvakrát, co projedu městem? V létě, v kraťasech, v plné polní to necítím vůbec to teplo...
pod trvalým dohledem
raptor napsal:
inak dalsia generacia pride predpokladam s malym turbom a 7 stupnovou prevodovkou
a start stop system
Tak já si teda počkám na aktivní tempomat, rozpoznávání značek a hlídání mrtvého úhlu. Pohon předního kola mít nemusím
no covece zrovna ten aktivni tempomat se tak trochu testuje ........ z aut je cely system samozrejme davno funkcni, "trochu problem" u motorek je kdyz chce ubrat/pribrzdit v naklonu v zatacce ....
příteli, to je motorka za účelem testování a měření hodnot, které testovací řidič sám není schopen odhalit.
stačí se přečíst článek.
Tvoje reakce je na úrovni komentáře z fotografií ke crashtastu automobilu: "a na co je to jako dobré, auto, co veze čtyři plastové figuríny?"
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Start stop v autě vypínám okamžitě, resp. přepínám do sportovního módu, kde se to neděje. Baterka, ochlazování turba, startér, ani na okamžik nepochybuju o tom, že to prostě není dobře.
...mne teda nejvic vadi ta klika....
Starter mam predimenzovanej na start/stop, baterku si koupis.. ale kliku..tu poresis jen hodne slozite.
17 cm
Miguel napsal:
příteli, to je motorka za účelem testování a měření hodnot, které testovací řidič sám není schopen odhalit.
stačí se přečíst článek.
Tvoje reakce je na úrovni komentáře z fotografií ke crashtastu automobilu: "a na co je to jako dobré, auto, co veze čtyři plastové figuríny?"
prepac ze som nieco napisal. to bolo na margo tej debaty ktora tu bola o asistenciach na motorke. ved auta uz jazdia same tak mozno to pride aj na motorku. ale mne je to ukradnute- aspon zatial. mam staru motorku bez abs a podobnych veci. to je cele. cim novsie tym viac veci a elektroniky co sa moze pokazit.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza