acer napsal:
Nekoukal jsem na to zatím víc, byl jsem se projet, ale divná je jedna věc. Spojka má mikrospínače tedy dva, první funguje vypíná tempomat.
Druhý nereaguje na stojánek, ALE v druhé poloze blíž k madlu asi něco spíná, protože když při jízdě dám změnu palivové mapy, tak přeskočí AŽ po zmáčknutí do té oné druhé polohy
Díky za tip, uvidím co se z toho vyklube.
Zatím stačí ta vodní pumpa, která není extra levná . Helmut asi věděl proč si kupuje voňavku..
Helmut kvůli vodní pumpě na kterou neměl šel do nové motorky...
pod trvalým dohledem
Tygr napsal:
Esi nechtěl mit starosti měl si koupit lufta
Pamatuju když vyšly první dvanáctky, jezis to je plastový,sama elektrika a tolik peněz to už není motorka to je plastomrdka...teď je to samy o LC a za 5 roku až bude 4valcovy boxer to bude to samy...
Kupredu spatki ni krok...
Tygr napsal:
Esi nechtěl mit starosti měl si koupit lufta
Pamatuju když vyšly první dvanáctky, jezis to je plastový,sama elektrika a tolik peněz to už není motorka to je plastomrdka...teď je to samy o LC a za 5 roku až bude 4valcovy boxer to bude to samy...
Přesně jak píšeš Bohumile. Když jsem kupoval 11tku, tak jsem byl za šílence, že něco tak přetechnizovaného mě sežere a nikdy se nevrátím z dovolené. Karbec vs. vstřik atd...
Po 25 letech jsem musel ten motor zabít sám neodborným zásahem, aby bylo co dělat (Bohumil ví - díky za pomoc...), jinak by jezdil dalších čtvrt století bez oprav.
Stejná panika byla s 12tkama a ejhle! MrGS už na tom teoreticky objel 7x kouli a ono to stále vrčí...
A pak vodníci a novej koncept motoru 1250... Sice to je stále méně do terénu a není to stavěné na utopení ve vodě atd..což 1100 byly, ale ty nové igelitové hajtry ve výsledku zvládají stále stejné, ne-li větší nájezdy.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...ono je potreba nebyt beta tester a chvili si pockat, az se nova generace cehokoliv zbavi detskych bolesti.... ..pak uz je to jen o udrzbe
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Kluci mám se bát, že se můžu víkem válců dotknout o zem v zatáčce?
Celkem mám obavy, aby se tak nestalo Nejsem žádnej extra krouhač, ale motorka jde klopit sama. Rezervy mám dost velké, poserproužky na gumě jsem měl vždy, ale i tak se mi zdá náklon dost velký.
Druhý dotaz na oskákané pneu. Měl jsem to dřív na jiné moto, mám to i teď na zadní gumě. Viditelně je guma hrbolatá po celých bocích. Jedná se o silniční gumy.
Máte také ?
Dík
Bud bez obav zas tolik to nenaklopiš. A to ze mas oskakane pneu je konstrukci pneu kdyz ma velky mezery mezi figurama tak se vybrzdi a vyskace
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Bud bez obav zas tolik to nenaklopiš. A to ze mas oskakane pneu je konstrukci pneu kdyz ma velky mezery mezi figurama tak se vybrzdi a vyskace
Ledaže by měl tlumiče Tractive. Pak by jezdil jinou pilu...
servisak napsal:
Ledaže by měl tlumiče Tractive. Pak by jezdil jinou pilu...
Kluci co je potřeba na montáž zadního kufru v případě použití originálu (vario case), nebo v případě např Shad, Kappa,GIVI atp. Jestli někdo nemá fotky jak se to připevňuje.
Originál podle dedukce taky potřebuje vyměnit to černé pod držadlem viz foto.
V případě neorigo se "nějak připevní navíc" plotna.
Díky
LC 1200 GS přiložený následující obrázek:
Na Vario Topcase potřebuješ vyměnit "černý plastový díl číslo 5", viz. https://www.realo...Id=03_4201. Pokud chceš nějakého jiného výrobce, nepotřebuješ nic měnit, maximálně dokoupit výztuhu současné plotny od SW-motech, viz. https://sw-motech...026007.htm nebo úplně jiný nosič, např. z výběru https://sw-motech.../products/. Těch možností a výrobců je samozřejmě mnohem víc...
Upravil Ruda dne 01.05.2021 22:09
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ahoj, rozmýšlam nad jazdeným vodníkom, ale 1200 RT. No motory sú s GS rovnaké.
Chcem sa spýtať či prvé ročníky 2014 až 2016? /alebo kedy bola nejaká modernizácia/ mali nejak viac detských nemocí, či sa ich netreba báť?
ďakujem.