Je pravda, že to je až podezdřele levný. Motorku má, ale i v profilu, což samozdřejmě není záruka, ale aspoň něco http://www.motork...?mid=48714F 650 GS (00)
Proč moc levné ? Cena dobrá, ale neřekl bych, že podezřelá. Kamarád kupoval loni v prosinci GS 2002 za 55 000. Hezká, nebouraná, provozní oděrky, 40 tis najeto. Je zima, motky se prodávají pod cenou...
ta už je tam taky celkem dlouho, to je tak špatná cena ??
To nevim, tohle jsou motorky, ktery uz lidi spis sbiraj, nez aby na nich jezdili, no a tahle je tak nejak spis na to jezdeni podle me.
Na tipmotu ale visi vystavni krasavice za 115 a uz taky pekne dlouho.
Takze to vlastne vypada, ze lidi dostavaj rozum a prestavaj platit nehorazny sumy za stary motorky, ktery tu cenu rozhodne nemaji.
Ja to rikal ze ti dvouventila za 60 koupim, mozna se dockam
To nevim, tohle jsou motorky, ktery uz lidi spis sbiraj, nez aby na nich jezdili, no a tahle je tak nejak spis na to jezdeni podle me.
Takze to vlastne vypada, ze lidi dostavaj rozum a prestavaj platit nehorazny sumy za stary motorky, ktery tu cenu rozhodne nemaji.
Přesně tak. Za ten rok co jí sem tam někde inzeruju, se ozval jeden kupec a byl to sběratel. A ta moje je opravdu víc na ježdění než jako základ na renovaci.
Ale nijak to neřeším, prodat nepotřebuju. A dávat jí za 60 jako nějakýho ojetýho japonce to tedy opravdu ne. Na těch 1500km za rok bohatě stačí.
Pepa BMW R80GS
Přesně tak. Za ten rok co jí sem tam někde inzeruju, se ozval jeden kupec a byl to sběratel. A ta moje je opravdu víc na ježdění než jako základ na renovaci.
Ale nijak to neřeším, prodat nepotřebuju. A dávat jí za 60 jako nějakýho ojetýho japonce to tedy opravdu ne. Na těch 1500km za rok bohatě stačí.
Aby bylo jasno, tim jsem chtel rict, ze by se mi takova hracka doma taky libila, akorat bych ji chtel najit u nejakyho noumy na pude, kterej nema poneti jakou to ma cenu
Ideal bych mel jasnej - R100GS P/D v cervenobily
A zaroven se teda priznam, ze nejsem ten spravnej srdcar jak ma byt, ja jsem jeden z tech, kteri si za 120t koupi radsi 1150 nez R80.
vevis: Tak objednano, tri kusy
Pokud se nepletu tak veyron byl za mega. Tohle je tedy vic nez dvakrat drazsi. Je sice pravda ze veyron je vpodstate prevleceny VW Brouk. Tohle zas Fiat 500 Ten jeden doma mame, muzu doporucit. Jen ma o 900 koni min
radovant napsal:vevis: Tak objednano, tri kusy Pokud se nepletu tak veyron byl za mega. Tohle je tedy vic nez dvakrat drazsi. Je sice pravda ze veyron je vpodstate prevleceny VW Brouk. Tohle zas Fiat 500 Ten jeden doma mame, muzu doporucit. Jen ma o 900 koni min
To by me zajimalo,jak se ti podarilo objednat 3 kusy?Tenhle kus je asi jediny,ktery Ferrari nejak neuhlidalo a prodejce ho nabizi podstatne draz,nez je oficielni cena.Vsechny ostatni kusy jsou beznadejne vyprodane.A aby ses na nektery byval mohl zapsat do poradniku,tak jsi musel mit doma minimalne dalsich 5 oficielne koupenych ferrari.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
radovant napsal:
vevis: Tak objednano, tri kusy
Pokud se nepletu tak veyron byl za mega. Tohle je tedy vic nez dvakrat drazsi. Je sice pravda ze veyron je vpodstate prevleceny VW Brouk. Tohle zas Fiat 500 Ten jeden doma mame, muzu doporucit. Jen ma o 900 koni min