peska napsal:
Pozor!!! Motogart nebrat!! Mel jsem tam BMW dva měsíce závadu nezjistili a stalo mě to 12 tisíc. Navic výměné díli ztratili!! Slibovali slevu na servis a na oblečení dodnes se nikdo neozval.
**** co se tam resilo?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj ahoj, celkem mě tady děsí ty komentáře. Já do motogartu pravidelně jezdím a nikdy jsem neměl žádný problém. Nově tam dělají i motoškolu http://www.motoga.../motoskola synovec už si tam udělal papíry a všechno v pohodě. Já osobně ho můžu doporučit.
Už je to asi fuk, tady je zpráva z Motogartu ze začátku listopadu:
Vážení zákazníci, přátelé motorkáři.
Velice si vážíme toho, že jste si pro vaše jedno stopové miláčky vybrali právě nás - firmu Motogart s.r.o. v poskytování služeb moto servisu.
Na trhu působíme od června 2012 a za tu dobu jsme si vybudovali dobré jméno.
Jelikož jsme firma férová, která se drží svého motta: “firma s lidským přístupem“ považujeme za seriózní oznámit vám nepříjemnou skutečnost. Po důkladném zvážení všech okolností jsme přikročili k rozhodnutí, že k 31.12.2018 ukončujeme provoz moto servisu a motorkářského obchodu.
Důvodem tohoto rozhodnutí je dlouhodobá finanční ztrátovost.
Věříme, že si pro vaše motocykly najdete nový servis, který vám bude vyhovovat stejně tak dobře, jako ten náš.
Pokud jste nás poznali se službou pro moto a byli jste spokojeni, vyzkoušejte nás i pro servis automobilů. Autoservis a pneuservis pokračuje dále beze změny.
I nadále se budeme snažit maximálně vyhovět vašim požadavkům a potřebám v těchto službách.
Přejeme vám pevné zdraví a hodně úspěchů ve vašem profesionálním i osobním životě.
P.S. Výprodej kamenného obchodu trvá. Nejlevněji nakoupíte oblečení a doplňky právě u nás. Udělejte si strýčka na novou sezonu za nejpříznivější ceny.
V Praze dne 7.11.2018
S úctou
Radka Stašková
Jednatelka společnosti
Motogart s.r.o.