TomasTT napsal:
servisak: hele dával jsem to na FB u nás a do jedné skupiny evropských majitelů GS a bylo to půl napůl. Polovině lidí se to strašně nelíbí (hlavně ty ráfky) a polovina je nadšená.
Majitel je pochopitelně maximálně spokojený.
S těmi doplňky je ta motorka určitě více cool. většinou, když to někdo prodává, má to hodně nastrojené, tak tratí strašnej balík právě na těch doplňcích. Já osobně nemám finance na to koupit skoro cokoli od touratechu, řešil sem kufry od BMW,když si uvědomím,že za jetou sadu dám skoro 20000,pak sebou někde blbě plácnu,tak se poohlídnu po kufrech třeba od Bigra,kde sada vyjde na cca 13500,a odvezou mi totéž c kufry BMW. Asi je to právě o tom se odlišit od ostatních.....vše je jen o penězích... no je vidět že každému se líbí něco jiného, je to o vkusu,každopádně jsem zvědavý na další obrázky.
zminc napsal:
S těmi doplňky je ta motorka určitě více cool. většinou, když to někdo prodává, má to hodně nastrojené, tak tratí strašnej balík právě na těch doplňcích. Já osobně nemám finance na to koupit skoro cokoli od touratechu, řešil sem kufry od BMW,když si uvědomím,že za jetou sadu dám skoro 20000,pak sebou někde blbě plácnu,tak se poohlídnu po kufrech třeba od Bigra,kde sada vyjde na cca 13500,a odvezou mi totéž c kufry BMW. Asi je to právě o tom se odlišit od ostatních.....vše je jen o penězích... no je vidět že každému se líbí něco jiného, je to o vkusu,každopádně jsem zvědavý na další obrázky.
Nebo je to o tom co chceš kupovat
Věci od TT prostě fungují, sundám origo a našroubuji TT a neřeším že to někde nepasuje, že to nesedí a další.Věnují se vývoji protože mají od výrobců většinou motorky v předseriích a to taky něco stojí.
Spousta dalších když to přijde na trh tak už kopírují a nemyslím to zle ,ale pokud někdo něco nabízí a já chci konkurovat tak si to koupím,dobré okopíruji a zkusím něco vylepšit. Díky tomu nemám takové náklady a pak mohu být levnější-tím ale nechci nikoho dotknout...
Ale zase u TT je tragická kvalita spojovacího materiálu-napoprvé dobré ale jak něco sundáš tak pak už jejich šrouby měním za kvalitnější -většinou je sežvejkáš při povolování....
Ceny nejsou nejnižší,ale podle mě rozdíl třeba na kufrech prostě je vidět a hlavně to mají zmáknuté prakticky...
A není to o tom že si to kupují jen ti co nevědí co s prachama a znám několik lidí co prostě šetří trochu déle a pak si dopřejou.
Je to stejné jako z cestováním.
Někdo brečí že nemůže jet třeba do Senegalu (poslední výprava a vlákno k ní) a přitom tam jedou kluci co prostě chtěli jet a tak dokázali ušetřit....
Já se obávám, že vyvedení výfuku je jen na jednu stranu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pavle ještě není počasí na to, aby se dalo zajet s motorkama za grafikem, zmerit, vymyslet, vyrobit, polepit a jit s tim na trh..
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw