Zdravym vsetkych, nakoniec som siahol po HyperPro Telelever Box. YSS som vylucil, na SK mi nevedeli dodat hydrostel na zadny tlmic. A ostatne znacky boli cenou trosku mimo mna. Som zvedavy ake to bude oproti starym ktore uz boli po smrti a mali cez 100tisic km hlavne zadny uz netlmil a ani nepruzil... ´Takze uz aby sa nam oteplilo trosku..:-)
citim sa fajn..
Ale kdyby sis to erko koupil nový, tak to není ani 15ctina. Takhle se na to nelze dívat. Prostě z dobré motorky uděláš ještě lepší.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Musis to brat takhle...nekeri lide si za ty penize kupi televizu a pak cumi na ty hnupoviny, takle mas novy telaki a mozes se kochat.ja to taki tak udelal, kupil zadni ohlins a televizu za 8.. No a zme spokojeni ja aji druzka
Kupredu spatki ni krok...
Ja som sa nedival na to aku ma cenu moja masina na trhu, ale aku cenu ma pre mna ju vylepsit. Mozno keby som ju predal a nekupil tlmice a malo dolozil tak mam jednu z prvych 1200viek, ale jazdil som aj na nich a neaky extra rozdiel som nevidel tak som radsej siahol po novom podvozku. Som v takej faze ze momentalne si ani neviem predstavit mam inu motorku..:--)
citim sa fajn..
tantito napsal:
Ja som sa nedival na to aku ma cenu moja masina na trhu, ale aku cenu ma pre mna ju vylepsit. Mozno keby som ju predal a nekupil tlmice a malo dolozil tak mam jednu z prvych 1200viek, ale jazdil som aj na nich a neaky extra rozdiel som nevidel tak som radsej siahol po novom podvozku. Som v takej faze ze momentalne si ani neviem predstavit mam inu motorku..:--)
Kdo měl a zahodil 11tku GS, se slzou v oku vzpomíná na ten okamžik jako na osobní selhání.
Investice do podvozku je jedna z nejlépe utracených peněz v rámci zlepšování vlastností motocyklu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tantito napsal:
Kdo měl a zahodil 11tku GS, se slzou v oku vzpomíná na ten okamžik jako na osobní selhání.
Investice do podvozku je jedna z nejlépe utracených peněz v rámci zlepšování vlastností motocyklu.
Este by som sa spytal niekoho kto uz menil tlmice aky je dotahovaci moment. V manuali je tusim 50Nm ale neviem isto ci to dobre citam...
citim sa fajn..
tantito napsal:
Este by som sa spytal niekoho kto uz menil tlmice aky je dotahovaci moment. V manuali je tusim 50Nm ale neviem isto ci to dobre citam...
Co nemas cit v rukach?riesis ptakoviny. 50Nm je 5kg na metrovu paku.
Přední tlumič:
Tlumič k rámu 47Nm
Tlumič k ramenu 50Nm
Zadní tlumič
Jak k tubusu tak k rámu je 50Nm
hydroštel ke stupačce 22Nm Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
tantito napsal:
Co nemas cit v rukach?riesis ptakoviny. 50Nm je 5kg na metrovu paku.
Vtakovina by bolo riesit metrovu tycku a 5kg cukru vesat, mam momentak a mam aj cit ale chcem to mat presne nech mam dusu na mieste...
citim sa fajn..