Tak jak to vypadá se zítřkem? Bude něco či ne?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Stejná otázka jako HonzaGS. známy má narozeniny tak bych potřeboval vědět jak to vypadá. At vím jestli mám pít s mírou nebo s Mírou Kdyby se teda něco vykutilo tak ja bych čekal v Novém Jičíně, zdali by někdo od tud jel nebo na nejbližším místě srazu
Upravil svaca04 dne 23.10.2009 18:05
...hola, hola ...já jedu, ale za kamarády na jih mám to zítra naplánované jako silniční etapu
...navíc jsem ten tip, co mu vadí ty zákazové značky co na Libavé všude straší ...i když na sobě pracuju a sem tam už nějaký zákaz vjezdu dokážu ignorovat, tak raději jezdím tam kde nic podobného nepotkávám
prezi a spol : Zákazy nejsou všude.Dá se pár místy projet legálně.Jedna moc prima trasa vede kolem Odry.Za Lipnou v levotočivé zatáčce je odbočka vpravo a šotolinová cesta vede kolem Odry.Končí po cca 6km brodem přímo přes Odru.Za ním doprava po polní cestě a po přejetí louky je další brod (otamtud je obrázek v mém avataru).Za brodem stále po louce (cestě -pro rýpaly ) dál až k Hadince (kemp).Za ním vlevo přes další brody se dá dojet až do Čermné.Nikde žádný lívanec (pokud se to od mé návštěvy nezměnilo) .Pár pěkných cest a cestiček se dá najít na hranici VVP kolem Podlesí,ale chce to hledat.Jedna z nich je na foto které jsem dal pár příspěvků výše.Cestou jsou i dvě motokrosové trati.
jeden z brodů.
pavelgs přiložený následující obrázek:
Má to vést podle vojenského ůjezdu,Co nás zajímá,tak Domašov nad B.-Hrubá Voda -Jívová.Pojedem tam Přes Budišov n.B.Podle počasí,počítám odjezd z Ov něco po 10.
kolem 11.30 bychom mohli být v Budišově
Já se dnes nejspíš nezůčastním, což mě hrozně štve...*pissed*...pač na tohle jsem se těšil úplně maximálně...místo toho budu lítat s válečkem a malovat*pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed*...Tak si to kluci užijte co to půjde...a večer očekávám fotky!!!!
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
tak jsem to nakonec dal v sólovce Přesně jak jsem si myslel to vede kolem vojenského ůjezdu.No kdybych nenabral v hlubokém brodu do jedné boty jsem tam ještě teď.Prostě jsem tam letos nebyl naposled ,jsem málo to bych musel každou chvíli státjde to projet i na normálních gumách http://moranka.ra...lo_Libava/
TO petr_t-
chci se jen zeptat kudy jsi dnes přesně jel, z fotek to vypadá lákavě a chtěl bych to zítra dopol stihnout. :-) kdyby se chtěl někery připojit tak neni problem. jsme zatim dva
...vyjížděl jsem za mokra, venku 8 stupňů, 2km od domova (na Kojetíně) mlha jak kráva ...cestou do Kroměříže asi 5x pršelo, ale nikdy ne tolik abych nasadil nemoky ...cca 25 km před Kyjovem už to vypadalo na velký déšt, tak jsme (už s Komaizem) oblékli nemoky a ...ááá ...a od toho okamžiku se nám veškeré dešťové srážky vyhýbaly
...dnes (sice jen čistě silničních, ale přesto prima) cca 280 km
...navíc jsem se viděl po nějakém čase s Bohumilem ...už jsme si pro jistotu popřáli "šťastné a veselé"
Upravil prezi dne 24.10.2009 19:23
Svaca04 napsal(a):
TO petr_t-
chci se jen zeptat kudy jsi dnes přesně jel, z fotek to vypadá lákavě a chtěl bych to zítra dopol stihnout. :-) kdyby se chtěl někery připojit tak neni problem. jsme zatim dva
Cau,hod sem nejaky cas v kolik vyrazite. Mozna to stihnu a pojedu s vama.
...pojedu to tam omrknout, kousek se s nima svezu (podle toho kam se pojede) ...pokud to bude moc davové, tak se brzo trhnu a ještě bych se někde projel sám nebo v pár lidech
....pokud se chcete přidat , tak sraz je 25.10.2009 v 10.hodin v Kopřivnici - Lubině u Jehlanu ...já vyjíždím z Nového Jičína něco po půl desáté od ČP Shell