...zdravím, musím se podělit o radost z maličkosti. Včera jsem si koupil užitečnou věc na cestování, jedná se o šikovné základní nářadíčko z kvalitního materiálu, které člověk ocení hlavně na cestách v případě potřeby drobné opravy, přiložím obrázek. Použitá ráčnička je super, protože má skok opravdu po milimetrech, což ocením hlavně v méně dostupných místech, je z kvalitní oceli a obsahuje základní rozměry a je v pěkném kufříku o rozměrech něco přes 10x10 cm.V kufru motocyklu nezabere moc místa a do krabičky je možno ještě pár drobností na delší cesty přidat.
bmwivo přiložený následující obrázek:
okolo 500,- Kč, měl jsem pár desetikorun slevu, tak nevím přesně jak normálně, ale tuším, že max do 600,-Kč.Je to ale fakt kvalitní materiál.Kontakt mohu dát, pokud bude zájem.
bmwivo napsal:
okolo 500,- Kč, měl jsem pár desetikorun slevu, tak nevím přesně jak normálně, ale tuším, že max do 600,-Kč.Je to ale fakt kvalitní materiál.Kontakt mohu dát, pokud bude zájem.
Nějak na to blbě vidim. Jsou tam i všechny torxy,který jsou na GS 1200? Ty máš 1150 viď? Já mám velkou sadu,kde je všechno,ale na cestování to neni.
bmwivo napsal:
...hm, to mám obavy, že tam jsou jen křížáky a imbusy, ale nevidím problém v tom, že si omrknu, které tak nejvíce přicházejí v úvahu na GS a mám velkou golu, ve které je mám, přechod je čtvrt coule a na to tam redukce je. Je fakt, že třeba brzdové třmeny s tím povolovat nebudu, ale jsou místa, kde torxy jsou, to je pravda, ale už tak je to celkem pěkná hračka, ať na moto, nebo cykloturistiku.
bmwivo napsal:
...hm, to mám obavy, že tam jsou jen křížáky a imbusy, ale nevidím problém v tom, že si omrknu, které tak nejvíce přicházejí v úvahu na GS a mám velkou golu, ve které je mám, přechod je čtvrt coule a na to tam redukce je. Je fakt, že třeba brzdové třmeny s tím povolovat nebudu, ale jsou místa, kde torxy jsou, to je pravda, ale už tak je to celkem pěkná hračka, ať na moto, nebo cykloturistiku.
Tak to je mi asi na nic. Já mám tuhle sadu a jsem s ní moc spokojenej. Je v ní všechno,co je potřeba GS 1200 od šroubů na kapotě po sundání kol. Stála kolem 1000,- Kč a už "maká" dva roky bez problému. [img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Koukam, ze je to LUXka, ta bude makat jeste peknych par let
Ja mam od LUXu malou golu, bohuzel jsem tenkrat sel tim smerem, abych mel kvalitu, bohuzel jsem nedoladil to ostatni - je mala, je v ni kulovy, ma malou racnu. Tak jsem premyslel ze ji proste vymenim za poradnou, ale kdyz vidim tohle, asi to k ni jen prikoupim, bo na GS nemam skoro nic.
Alda napsal:
Koukam, ze je to LUXka, ta bude makat jeste peknych par let
Ja mam od LUXu malou golu, bohuzel jsem tenkrat sel tim smerem, abych mel kvalitu, bohuzel jsem nedoladil to ostatni - je mala, je v ni kulovy, ma malou racnu. Tak jsem premyslel ze ji proste vymenim za poradnou, ale kdyz vidim tohle, asi to k ni jen prikoupim, bo na GS nemam skoro nic.
No právě. Normálního nářadí mám dost,ale tohle "francouzský" mi chybělo,protože torxy se hojně vyskytujou na francouzských autech,ale to já ze zásady nikdy neměl.
Když jsem pořídil GS,tak jsem musel i dovybavit nářadí. A můžu doporučit. Tohle fakt funguje.