Já se letos docela těšímJe dost věcí a mašinek co bych chtěl vidět...Triumph Tiger Explorer, Kawasaki Versys 1000, Honda Crosstourer..ad.
Upravil Milan V dne 08.01.2012 10:01
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Na vsechny vystavy (jeste v Holesovicich) jsem nadaval a stejne jsem vzdycky jel. Ted jsem 2 roky nebyl, navic Brno je urcite lakavejsi, tak bych rad. Ale tech 300+ km me desi. Asi budu muset pozadat Maru s Monou o nocleh
vondri napsal:
Pojedu. V praze sem loni nebyl. Akorát to doufám dají letos v Brně do více pavilonů než předloni.
Je krize, tak proč by ty dvě vystavené motorky dávali každou do jednoho pavilonu?
Nevím jestli si tam byl ale bylo to tam dosti naplněný. Mohli by to dát do třeba dvou pavilonů, bylo by to lepší.
I když oproti Praze to tam bylo víc místa.
vondri napsal:
Pojedu. V praze sem loni nebyl. Akorát to doufám dají letos v Brně do více pavilonů než předloni.
Je krize, tak proč by ty dvě vystavené motorky dávali každou do jednoho pavilonu?
Nevím jestli si tam byl ale bylo to tam dosti naplněný. Mohli by to dát do třeba dvou pavilonů, bylo by to lepší.
I když oproti Praze to tam bylo víc místa.
Dosti naplněný? Nedalo se tam hnout,první moment jsem myslel že nás dav vyplivne na druhé straně aniž uvidím motorku ale pak se to trochu uvolnilo,doufám že letos tam bude lepší organizace a zastoupeny značky co tam loni nebyly,ale na poprvé dost dobrý.
Brno bylo peklo, z pohledu vystavovatele absolutně k ničemu. Ano - davy lidí ale to je nanic, když si nemůžete ani kleknout k motorce a podívat se na detaily apod.. Každopádně návštěvnost v Praze vloni a v Brně předloni byla přibližně stejná, objednávky následujícící měsíce po výstavě (a přímé reakce) z Brna přibližně 20% proti Praze. Co je platný, že tam jezdí spousta lidí ze Slovenska a Polska, když tam nemůžeme prodávat.. Takže letos v Brně budeme mít jen katalogy a vstupenky na akci Adventure Days v květnu a v Praze budeme na konkurenční výstavě s nouzovým stánkem a nějakou motorkou a taky hlavně kvůli rozdávání katalogů a vstupenek. Protože se termín výstav tluče s cizinou, jako obvykle, stejně bysme neměli šanci dovézt úplné novinky a v květnu přivezeme spoustu plně naložených motorek a uděláme si výstavu sami a po svém v rámci té akce..
Jinak v Praze byla vloni stejná výstava jako v Brně a paralelně konkurenční na starém výstavišti. Jedno pořádá Incheba (Motocykl), druhé BVV (Motosalon) a to na střídačku Brno/Praha. Takže jak píše kim, vloni už to BVV pořádalo podruhé ale v Letňanech.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT: na tu akci se opravdu těšim, jinak na výstavu jdu víceméně kouknout na hadry, protože potřebuju dooblíknout a na Touratech
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Cesky motoristicky vystavy jsou fakt v drtivy vetsine vysmech... A co vim, tak to vystavovatele vyjde na nemaly sumy, takze usporadat misto toho nejakou vychytanou vlastni akci mi prijde jako zajimavejsi a pro vsechny prinosnejsi!
Maiali nel Fango!
Já bych se letos chtěl jet podívat..sice mě děsili davi lidí co byli předloni v Brně ale pokuď by se mi podařilo jet v týdnu jel bych juknout...ale více méně za účelem juknout na Triumph Tiger Explorer a rád bych nahlídnul do stánku Touratechu chtěl jsem si zakoupit nějaké drobnosti ale jestli se nebude prodávat tak nevím dza to má cen tam frčet:-( snad jen konečně ukořistit ten katalog a vztupenku..jen nevím zda mi to časově dá jen na vaší akci ač může být velice lákavá a zajímava
magoss: ne, obvykle jsme prodávali jednu vybranou věc (třeba Interphone) ale bylo s tím víc problémů než užitku (v tom mumraji hlídat kasičku atd). Jinak v podmínkách bylo vždy že nesmíme nic prodávat, bývali jsme v prostorech kde je veletrh, nikoliv prodejní výstava (hadráři...)
morabo: přesně tohle jsme měli na mysli, loňská (2011) nás stála opravdu ukrutný prachy (přes čtvrt milionu) a je to tak obrovský výdaj s tak malou návratností, že jsem řekl, že už do toho investovat nebudu a radši část těch peněz použijeme na vlastní akci.. Kdyby udělali alespoň jen jednu a třeba se střídali (BVV v Brně a Incheba v Praze) tak dejme tomu ale takhle ti pak v létě řeknou lidi, kteří přijdou do prodejny, že na té druhé nebyli, protože obsolvovat dvě výstavy se jim nechtělo.. Prostě stojí to víc než veletrh v Hannoveru, kam přijde 5x tolik lidí s nesrovnatelně vyšším potenciálem něco nakoupit. V Brně třeba první dva dny bylo plno důchodců a maminek s dětma, protože rozdali vstupenky různě po domovech důchodců a současně tam byl veletrh věcí pro miminka a měli vstup na motorky zdarma. Ale to je úplně k ničemu, vůbec si neuvědomují, že nejde o to, jestli tam bude 10 nebo 40 tisíc lidí ale jakých! Jim jde jen o čísla aby to mohli dát do tiskový zprávy. Dělám každý rok na velkém (obřím) veletrhu v Amsterdamu a obvykle pár dnů trávím na stánku Touratechu na veletrzích typu EICMA v Miláně nabo Intermot v Kolíně nad Rýnem. A jezdíme i do toho Hannoveru. Na 10 návštěvníků na stánku je jeden, co neví která bije, 9 z nich vědí co chtějí, mají logický dotazy, ptají se na konkrétní funkční věci a vlastnosti. Loni jsem asi den strávil u Tractive a ty dotazy byly jako kdyby tam byli jen lidi tady z fóra. V Letňanech? 9 z 10 se kouknou třeba na hadry a když řekneme že cena je vyšší než 2500 třeba za kalhoty, tak jdou do mdlob. Navigace za 20 tisíc? Pán v Brně měl málem infarkt (podle oblečení čoprista) s nějakou paní stejného zjevu, málem to s nima seklo, že by dali za navigaci "skoro polovinu ceny motorky". To je fakt o ničem. Čumilové, školy a spousta lidí kteří jsou pro nás absolutně nepoužitelná cílová skupina. A ti správní, ti se k motorkách a ke stánku (nebo třeba na prezentace v našem kině) vůbec neprotlačili. Tak na to kašlu a uděláme akci jen pro ně a hotovo.
Na ty veletrhy půjdeme jen proto, abysme rozdali katalogy (přece jen letos vyjde zaslání poštou na hezkých 60Kč plus obálka nebo sáček a cesta na poštu), takže když rozdáme 2000-3000 katalogů, tak se asi ta plocha a nějaká grafika kolem zaplatí (rozpočet máme do 20 tisíc na jednu výstavu).
Tohle bylo Brno předloni:
A tohle Praha vloni:
A pro představu, tohle byl celý stánek, takhle byl vidět asi jen ráno a pozdě večer:
NE! Je to ztráta času. Prodírat se mezi rodinama s kočárkama a omladinou z učňáku která to má v rámci "odborné přípravy" a potřebujou se vyfotit jak tahaj za plyn snad na každý hustý motorce? ANI NÁHODOU.
Vždyť se můžu kdykoli v roce stavit podívat na co chci v klidu a bez nervů...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
NE! Je to ztráta času. Prodírat se mezi rodinama s kočárkama a omladinou z učňáku která to má v rámci "odborné přípravy" a potřebujou se vyfotit jak tahaj za plyn snad na každý hustý motorce? ANI NÁHODOU.
Vždyť se můžu kdykoli v roce stavit podívat na co chci v klidu a bez nervů...
Jo presne to jsem chtel rict, ty dve znacky, co mne zajimaji je lepsi beztak navstivit na prodejne....
Maiali nel Fango!