No, musím říct, že poslední dobou trochu přestávám věřit tom, že BMW je neporuchová motorka
Včera jsem zaparkovel má 650 GS, vše v pohodě. Dnes ráno ji vytáhnu z garáže, zapnu klíček,sepnu červený spínač u pravého řídítka do polohy zapnuto a....
Nic....
Nerozsvítila se ani druhá kontrolka na přístrojovce, nenasálo ani palivové čerpadlo...
Tak jsem ten spínač rozdělal.Vedou tam jen dva drátky... Jeden je přívod. Když je spínač v poloze zapnuto, proud neprochází. Když ho dám ale do polohy vypnuto,
nestane se nic, ale jakmile přiložím zkoušečku k drátu, co vede z toho spínače, světe div se -rozsvítí se kontrola a čerpadlo nasaje. Podotýkám, že v poloze VYPNUTO!!!!
Zdá se mi to hodně divný. Ale přitom to vypadá, že spínač je OK - funguje - v jedné poloze proud prochází, v druhé ne...
Jsem z toho trochu zmatenej a hlavně totálně nevím, co s tím...
Upravil Thomasson dne 21.07.2008 13:47
no nejspíš to tammáš ojiskřenýa nebo se ti tam dostala voda a je zo zoxidovaný a prostě někdy si to sedne dobřea někdy ne,ale že to v poloze vypnuto jde stoho proud je divný,asi bideš muset koupit novej,to se hold sem tam stává a to že někdo řiká že zrovna baworje neporuchovej je kravina všechno se dokážě podělat
Jasný no, ale prý o motorkářích s BMW se říká, že aj čistý ruce Tak doufám, že je budu mít taky čistý
Jinak nevím no, divný to je, říkám si,jestli to nefunguje nějak na principu skratování....
no to jak jsi říkal, že přes zkoušečku ti to šlo ... to vypadá, jak když se to přes ten vypínač kostří, aby to jelo... -> ukostřilo se ti to přes tvůj měřák.. "asi"
ale hlavně že to už jede
Upravil tora dne 21.07.2008 19:45
Právě no... ale tak snad to bude ok a Bawík si mou důvěru opět získá na celých 100%
Pro jistotu jsme s bráchem vzalo Kontaktol a vystříkali všechny kontakty,
ke kterým jsme se dostali a snad i ty další aby kontaktíci neoxidovali
Každopádně díky moc všem za rady
Moje zkušenost s kontaktolem je dost mizerná.. Oxidace se objeví prakticky okamžitě po prvním brodění. To už je lepší WD než kontaktol.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...