Jsem s nimi spokojenej. Ono ti bude horko nebo zima vzdy v tomhle rozmezi v kazdych rukavicich. Na jaro podzim jsou supr nebo v lete do destivych dnu. Ovladani mobilu a stirani plexi jsou k nezaplaceni
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
geofre napsal:
Jezdím Rukka Apollo, celoročně, Do 5°C a vyhřívanými rukojeti bez problému.
V Geneze je mají dokonce v akci za 2.690,-
Vypadaji zajimave, ale hledam textil
madmike83 napsal:
Jsem s nimi spokojenej. Ono ti bude horko nebo zima vzdy v tomhle rozmezi v kazdych rukavicich....D
to mas pravdu :-)
ja ted mam kratke RUKKA VAUHTI (na obrazku), ktere mi vyhovuji. Problem je v tom, ze kdyz jsou nizsi teploty, tak mi neprijemne tahne pod rukav.
Takze vlastne hledam prodlouzene Vauhti :-)
cejsi přiložený následující obrázek:
[312.35Kb]
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Tak to budes spokojenej, mam taky oba modely. Virium jsou praktictejsi a o trochu min nasaknou vodu, maji odpudivy povrch.
Upravil madmike83 dne 20.08.2019 16:35
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Za mě naprostá spokojenost s Revit Dominator GTX https://www.motoz...gJv3_D_BwE
Ideální tak mezi 8-25 st. celsia a když je větší zima tak mám běžecké tenké rukavice z Decathlonu které se mi do nich vejdou.
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Asi tři roky zpátky jsem z nouze koupil rukavice na motorku v Lidlu asi za 500, dodneška jediný co mam po jízdě v dešti spolehlivě suchý jsou ruce. Daj se použít v chladnější dny v létě(cca do 20°), ale hlavně je používám spíš podzim, zima, jaro. A maj pěknej kus plastu přes klouby, díky kterýmu jsem měl zlomenou jen jednu kost v zápěstí a ne celou ruku na sra.ky.. Za ty prachy luxus, a přitom původně dočasný řešení před delší cestou.
---------------------------------------------------
..konečně boxer..