Fogy napsal:
Rudo, E 07+ 90/90/21 v provedení TL jsou nebo teprve budou?
Ve vývoji. Problém vzduchotěsnost. Zítra budu vědět více.
Původně jsem nechtěl nic psát ale prostě u mitasu je to asi vlastnost protože to vypadá že se prostě ty bezdušové pneu už nenaučí . Ještě že už mě to je vcelku jedno teď když už mám konečně moto s duší a koulema . Jenom je to dost smutné u takového výrobce jako je Mitas .
Upravil pavelgsxrv dne 30.11.2019 07:25
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Poslední zprávy o E 07+ 90/90/21 v provedení TL - uvolněno do výroby od února tzn. v březnu na trhu :-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak včera jsem protahl advika... Naposledy jsem byl 4.11.2019.. Včera rano kontrola pneu (E07+ vzduchac) s zadek drží bez ubytku 2,8 a predek měl 2,4 takže 0,1 dolu ale to může být chyba v měření( okolní teplota atd.).. Mam to obuté od srpna... Ráfek jen očištěný, a otrhané ty" chlupy" nad patkou pneu... Nic jsem nepodlepoval.. a drží jak víra v pořádné pivo... Takze za mne je to cajk... Splňuje moje požadavky a očekávání..
Bedabanjo napsal:
Tak včera jsem protahl advika... Naposledy jsem byl 4.11.2019.. Včera rano kontrola pneu (E07+ vzduchac) s zadek drží bez ubytku 2,8 a predek měl 2,4 takže 0,1 dolu ale to může být chyba v měření( okolní teplota atd.).. Mam to obuté od srpna... Ráfek jen očištěný, a otrhané ty" chlupy" nad patkou pneu... Nic jsem nepodlepoval.. a drží jak víra v pořádné pivo... Takze za mne je to cajk... Splňuje moje požadavky a očekávání..
Díky za informaci.
Konečně naskladněny E 07+ obyč. i Dakar 90/90/21 v bezdušovém provedení (TL)
Upravil joe dne 08.05.2020 08:02
Naskladněna novinka 2020: Touring Force, radiální pneumatika v rozměru na GS, Varadero apod v ceně 4365,-za sadu, dále se mi podařila vyjednat zajímavější cenovka na Terra Force - cena za sadu 3910,-
Upravil joe dne 13.10.2020 13:27
schrek napsal:
Jako fakt ? Takze zas najezdy 20tis a vic ?
Dyz budes jezdit jako nemecky dochtor ročník 42 tak najedes 20 tisíc na každou gumu,no ale zase budeš mít vykvedlanou lamelu a fstupni hridel....
Kupredu spatki ni krok...