petr_v napsal:
já jsem právě objednal třetí sadu Conti Trailattack 3. Na silnici jsem nic lepšího nejel. Podle mě dokonalá pneumatika pro GS na silnici.
tromar napsal: Bridgestone Battlax Adventure AT41
Ma niekto skusenosti?
AT41 mam už druhu sadu .A pôjde aj ďalšia .Jazdíme vo dvojici ,polovica nájazdu pneu je aj s plnými 3 kuframi.Nsjazd na sa sade cca 8000km , áno teraz veľa ľudí napíše že je to malo .
Jan Kalnik přiložený následující obrázek:
petr_v napsal:
já jsem právě objednal třetí sadu Conti Trailattack 3. Na silnici jsem nic lepšího nejel. Podle mě dokonalá pneumatika pro GS na silnici.
Je to tak. Senzační obutí.
Kolik jste na tech gumach najeli a v jakym rezimu? Potrebuju gumy na novou sezonu, ale zjistuju, ze pro me asi nejdulezitejsi parametr se stava najezd. Jezdim sam i plne nalozenej (50/50) jenom silnice a zatim jsem zkusil Anakee Adventure (hotovo po nejakych 6'000 km) a Avon Trailraider (5'000 km). Chci prave zkusit neco silnicniho, jestli to vydrzi vic.
Ahoj já jezdím Conti Trailattack 2, mám již 4 obutí, na zadní dám kolem 12tis.(nejvíc 14200km ale do 0,5mm) a přední 20tis.(vzorek by dal ještě víc ale sjedou se boky) 95% ve dvou z toho 50% plně naloženej s kuframa.