Pertla napsal:
No nekecej, to jsem se na ní tak těšil, mám jí teď na stole, včera přišla ..
:-D :-D :-D Ja som sa tiež tešil :-D :-D :-D
citace: ,, Jakutsk svíral polovinu roku sníh análedí, průměrná teplota se pohybovala kolem 43 stupňů celzia a domy musely být kvůli trvalému mrazu postaveny na sloupech. ,,
celkom teplo na to, aby tam bol trvaly mráz :-D
Rasťo
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................
Ta knížka v češtině je fakt strašná , překlad , úprava atd , fotky už z Ameriky a čteš si zatím o Mongolsku , přeložení technických výrazů asi na překladači bez základních znalostí (kloubový nákladní automobil - ten mě dostal nejvíc...) , kousek od Magadanu najednou přijeli dvě Mongolské opravářky z BMW a mraky dalších chyb - celkem vyhozené peníze... Další knížku jsem si obědnal - Vraždil jsem pro Pekelné Anděly a ta je fakt super - mohu doporučit všem...
Furt se něco děje...
Tak toho jsem se bál. Já dostal na vánoce knížku Seal Team Six, kterou jsem si moc přál... a strašný zklamání z toho samého. Překladatel asi nikdy v životě neviděl žádnou zbraň, naprosto se nevyzná v termínech používaných speciálními jednotkami a je to přeložené tak, že se to děsně blbě čte. Takový ten překlad, kdy je věta sice správně česky ale slova jsou přeházená ve větě podle skladby anglického textu. Klasický děsy typu - revolver značky Magnum (místo revolver ráže .357 Magnum), automatická pistole HK MP5 (místo samopal) atd...
Nechápu, proč knížku s vojenskou tematikou nepřekládá někdo, kdo rozumí armádním termínům a knížku o cestování na motorkách, nepřekládá taky někdo, kdo je alespoň trošku v obraze.
spigr napsal:
Další knížku jsem si obědnal - Vraždil jsem pro Pekelné Anděly a ta je fakt super - mohu doporučit všem...
to nemyslíš vážně?? to je snad nejhorší knížka jakou jsem kdy četl.. dostal jsem ji k mikuláši, přelouskal, pak ještě jednou a na každou stránku s pravopisnou chybou nalepil žlutý zvýrazňující papírek a poslal Mikuláše aby ji šel vrátit.. To snad ani nikdo nekontroloval než šlo do tisku.. přes 50 opravdu hrubých chyb, z toho hodně pravopisných.. Například Haley je asi slavný americký motocykl.. atd atd.. zrovna tahle knížka (mimochodem ze stejného nakladatelství ve Žďáru nad Sázavou) je největší paskvil, jaký jsem kdy v životě viděl a četl..
no tak to ti doporučuju přečíst knížku jízda mého života od paul teutul sr. z occ,
větší brak jsem v životě neviděl, neustále dokola na každé stránce popisuje jak strašně tvrdě dřív makal, furt dokola.
milan enduroskola napsal:
no tak to ti doporučuju přečíst knížku jízda mého života od paul teutul sr. z occ,
větší brak jsem v životě neviděl, neustále dokola na každé stránce popisuje jak strašně tvrdě dřív makal, furt dokola.
Milan a čo si čakal od takého ,, sorry,, za výraz primitíva .
Sorry keď som niekoho urazil.
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................
no spíš jsem čekal něco na téma, jak stavěl, jak se to postupem času měnilo, nový technologie atd prostě víc o stavění motorek než furt celý život jsem tvrdě dřel.
spigr napsal:
Další knížku jsem si obědnal - Vraždil jsem pro Pekelné Anděly a ta je fakt super - mohu doporučit všem...
to nemyslíš vážně?? to je snad nejhorší knížka jakou jsem kdy četl.. dostal jsem ji k mikuláši, přelouskal, pak ještě jednou a na každou stránku s pravopisnou chybou nalepil žlutý zvýrazňující papírek a poslal Mikuláše aby ji šel vrátit.. To snad ani nikdo nekontroloval než šlo do tisku.. přes 50 opravdu hrubých chyb, z toho hodně pravopisných.. Například Haley je asi slavný americký motocykl.. atd atd.. zrovna tahle knížka (mimochodem ze stejného nakladatelství ve Žďáru nad Sázavou) je největší paskvil, jaký jsem kdy v životě viděl a četl..
Z toho nakladatelství je to samej paskvil , ale tahle mě i přes veškerý chyby zaujala - asi tak nějak jsem to myslel , oproti Cestě kolem světa se nedá vůbec srovnávat...
Furt se něco děje...
Rád by som to tu oživil. nemate niekto Long way up? ja viem že to nieje na BMW moto ale to nevadi
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/