SCOTT – cestoval jsem v oblečení SCOTT kolem světa a vím, že prostě vydrží! Během cesty jsem se navíc stal ambasadorem značky a vykouknu na Vás ze všech katalogů.
SIDI – protože to jsou jedny z nejlepších cestovních a motokrosových bot na světě a nikdy mě nezklamali.
K-GEAR – vodotěsné tašky od Pardubického výrobce. Také prověřené cestou kolem světa.
INTERPHONE – to nejlepší, co se dá v současnosti na trhu komunikátorů sehnat.
LIQUI MOLY – jedny z nejlepších německých olejů a také kosmetika, co funguje skvěle.
WILBERS – tlumiče individuálně na míru pro každého, proč se spokojit s průměrem.
BMW Originální díly – protože na cestě se bez nich neobejdete.
THERM-A-REST – nejlepší karimatky, které prostě vydrží.
MSR – suprově vymyšlené campingové vybavení, vařiče atd.
GUGLATECH - italské patentované benzinové a vzduchové filtry
A také mnoho dalších zajímavých značek a další budou přibývat!
Ahoj, dal jsem dohromady nějaké tipy na Vánoce, třeba si tam najdete nějakou inspiraci https://www.nomad...ou-kolech/
vojta přiložený následující obrázek:
MOTORKA Z BOGOTY
Dnes na mě vyskočila pěkná vzpomínka. Přesně před rokem jsme balili motorky v Bogotě na finální cestu domů. Už je to jako věčnost a od té doby se toho hodně událo. Ale na bilancování je ještě brzo, jen jsem Ti chtěl ukázat jak hrajou Tetris velcí kluci
Pánové nově na českém trhu a jedině u mě, Italské benzinové a vzduchové filtry značky GUGLATECH.
Benzínový filtr jsem testoval v Jižní Americe a opravdu se osvědčil. Projel se mnou Chile, Argentinu a Bolívii. Výsledek jsem teda čekal mnohem horší, ale i tak je vidět, že to prostě funguje! Nutno dodat, že jsme tankovali jen na dobrých benzinkách a i přesto tam ta špína je.
Celkem najeto 7000km. Brzy budu zkoušet kvalitu benzinek v ČR, s tou kontaminovanou Ruskou ropou to bude asi zajímavé
vojta napsal:
Pánové nově na českém trhu a jedině u mě, Italské benzinové a vzduchové filtry značky GUGLATECH.
Zajímavé....Zajímalo by mne zda tento předfiltr je nějakým způsobem "pratelný atd" a nebo se jedná klasicky o jednorázovku, že po určitém stupni zašpinění se vyhodí a dá se novej...
s výrobcem jsem se o tom bavil a říkal, že prát se nijak nemusí, vlastnosti se tím postupným zašpiněním ještě zlepší. Pokud bys ale přece jen chtěl, dá se normálně špína vymýt. Tím, že se nejedná o náhradu klasického filtru, ale o předfiltr měl by sloužit opravdu dlouho - až navždy.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
A mám tu další zajímavou novinku. Vzduchové filtry!
Je to tak! Guglatech nevyrábí jen benzínové předfiltry, které jsem Ti představil minule. Využili svoje znalosti a vznikl tento skvost v podobě revolučního vzduchového filtru. Jasně, revoluce, inovace, to slyšíš pořád. Proč je ale tento lepší, než cokoliv, co znáš?
- Filtrace na úrovni papírového filtru (nejlepší na nejmenší částice prachu)
- 3x větší průtok vzduchu než papírový filtr!
- Použití jak „na sucho“, tak i s olejem pro extrémní podmínky
- Omyvatelný pro opakované použití
- Ekologický, už žádný další odpad
Fotky co vidíš, jsou bezprostředně po návratu z Jižní Ameriky, kde se mnou tento filtr najel 7000km. Byl jen lehce ošetřen běžným olejem na vzduchové filtry a jak je vidět, zevnitř je pořád krásně čistý! Tohle nejsou jen reklamní kecy, je to reálný test v reálném prostředí na mé vlastní motorce.
Neexperimentuj, filtruj!